13. juli 2020
Det tidligere Hotel Antvorskov - i dag Hotel Only Sleep - ved Stop 39. I maj måned var hotellet også omdrejningspunkt i en større sag om rufferi, hvor en 21-årig lokal mand blev idømt et års fængsel. En 41-årig hotelansat blev frifundet i samme sag.
gallery icon

Se billedserie

Det tidligere Hotel Antvorskov - i dag Hotel Only Sleep - ved Stop 39. I maj måned var hotellet også omdrejningspunkt i en større sag om rufferi, hvor en 21-årig lokal mand blev idømt et års fængsel. En 41-årig hotelansat blev frifundet i samme sag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prostituerede fornøjer fortsat kunder på Slagelse-hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prostituerede fornøjer fortsat kunder på Slagelse-hotel
Slagelse - 26. oktober 2019 kl. 06:25
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Noget tyder på, at Hotel Only Sleep i Slagelse stadig ikke lever helt op til sit navn. Sjællandske har modtaget en anonym henvendelse om, at der foregår omfattende prostitution og bordelvirksomhed på stedet.

arrow Læs også: »Frække Tanja« er tjekket ud af Hotel Only Sleep

- Jeg har bedt dem (hotelpersonalet, red.) fjerne alle de ludere, der holder til på motellet og de fyre, de har med til at passe på dem. De er ret grove overfor folk, hvis man beder om at få ro, lyder den anonyme besked til avisen.

Anmelderen vedhæftede også en annonce fra »AnnonceLight.dk«, som er en slags opslagstavle på nettet med mange tilbud om sexydelser.

I annoncen står der, at den prostituerede kan træffes på Trafikcenter Alle 2 i Slagelse - altså samme adresse som Hotel Only Sleep.

- Jeg fortalte dem blandt andet, hvilket værelse pigen i annoncen bor og driver bordel fra, men det blev bare ignoreret, fortæller anmelderen.

Tilbage i maj måned kunne Sjællandske fortælle historien om en 21-årig lokal mand, som ved Retten i Næstved blev idømt 12 måneders ubetinget fængsel for at afpresse flere prostituerede på selv samme hotel. I retten kom det frem, at han »ikke under 120 gange« havde lejet et eller flere værelser til prostituerede, som han siden afpressede. Det var også rettens opfattelse, at den 21-årige havde tjent mindst 70.000 kroner på sin »alfons- og afpresningskarriere«, og derfor blev disse penge konfiskeret.

En hotel-ansat blev frifundet i samme sag.

Hotellet ejes af John Nielsen, der også ejer JN Meat. Sjællandske kontaktede derfor økonomidirektør i JN Meat, Ulrik Møllergaard, for en kommentar til hotellets påståede klientel:

- Er du bekendt med, at det ifølge en anmelder »vrimler« med prostituerede på Only Sleep?

- Nej. Tværtimod gør vi rigtig meget for at opgradere hotellet, siger Ulrik Møllergaard.

Han er bekendt med den sag, som kørte i maj måned, men understreger, at personalet jo ikke kan vide med sikkerhed, hvem der lejer værelser, og hvad de i givet fald bliver brugt til.

- Vi har jo ikke overvågning på værelserne og skal respektere gæsternes privatliv. Derfor er det vanskeligt at gribe ind, medmindre vi konkret ved, at der foregår noget ulovligt, siger han.

- På hjemmesiden »annoncelight.dk« kan man blandt andet se en prostitueret opgive sin adresse på Trafikcenter Alle 2. Er det ikke samme adresse, som hotellet?

- Nu er jeg ikke bekendt med den hjemmeside, men jo, det er hotellets adresse, fastslår han og tilføjer, at han vil undersøge sagen nærmere.

Ulrik Møllergaard ærgrer sig over, at snakken om prostituerede på hotellet igen dukker op.

- Vi forsøger virkelig at opgradere hele området ved Stop 39. Avisen har selv skrevet om restauranten for nylig, og vi har gjort meget for at modernisere hotellet, siger han og inviterer derfor avisen ud til hotellet i næste uge for ved selvsyn at se, hvordan det fungerer.

arrow Slagelse-hotel vil forbedre sit image
02. november 2019 kl. 06:15 Opdateret: kl. 17:37
arrow Afpressede prostituerede på lokalt hotel: Her er dommen
16. maj 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 07:32
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk