31. marts 2020
Her ses Nicki Ottevig (C), Helle Blak (S) og til højre Alec Gyarfas, som er Ottevigs kampagneleder. Alle tre har en noget anden opfattelse af mandagens vælgermøde i Korsør end beskrevet i avisen.
gallery icon

Se billedserie

Her ses Nicki Ottevig (C), Helle Blak (S) og til højre Alec Gyarfas, som er Ottevigs kampagneleder. Alle tre har en noget anden opfattelse af mandagens vælgermøde i Korsør end beskrevet i avisen.
Foto: Kim Brandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere: Sandheden om valgmødet i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere: Sandheden om valgmødet i Korsør
Opdateret 08. november 2013 kl. 13:02
Slagelse - 08. november 2013 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse/Korsør: Dækningen af valgmødet mandag aften i Kvarterhuset i Korsør (i Sjællandske 6. november, red.) er så ensidig og unuanceret, at jeg simpelthen kom helt op i det røde felt, siger byrådsmedlem Helle Blak (S). - Allerede i overskriften går det galt: Kanonslag, stenkast og så videre - det skete altså ikke, siger Helle Blak.

arrow Læs også: Kanonslag og stenkast ved vælgermøde

Sjællandske faktisk talte med fem forskellige kilder - og prøvede også at få Helle Blak og Nicki Ottevig i tale efter valgmødet, dog uden held.

- Der var ikke noget kanonslag. Der var et brag, fordi der blev kastet med noget og slået på rude, men det skete altså efter mødet, siger Nicki Ottevig.

Helle Blak supplerer: - Faktisk var der en rigtig god og engageret stemning fra de unge, som især i starten stillede mange spørgsmål om deres »hjertesag« - nemlig, at politik stort set altid er for de ældre eller de helt små, mens man glemmer de unge, siger Blak og fortsætter: - De er også trætte af, at hver gang, der er én der laver ballade, så bliver HELE kvarteret automatisk omtalt, som om der er lovløse tilstande. Og det er altså ikke det, jeg oplever - hverken til vælgermøde eller som gadeplanmedarbejder.

- Kommer det ikke også an på øjnene, der ser? Du vil jo sikkert se et andet billede end fx Bjørn Olsen, som ifølge eget udsagn følte sig utryg?

- Altså, når man er politiker, stikker man næsen frem. Og man skal kunne tåle, at det ikke er alle, som kan li' en. Ja, der er ikke mange nydanskere, der bryder sig om Dansk Folkeparti, men det er på grund af deres politik. DF har med artiklen endnu engang haft held til at lufte »den indre svinehund«. Det havde været mere konstruktivt, om vi kunne snakke reel politik - f. eks. om udviklingen i Ringparken og Motalavej de sidste to år. Der er stort set ikke flere bilbrande, I kan skrive om, bemærker hun.

- Vi (De Konservative, red.) er godt nok i valgforbund med DF, men jeg må sige, at den måde, mødet blev fremstillet på af Bjørn Olsen i avisen, er helt misvisende og skaber en falsk utryghed, som både er synd for drengene og kvarteret, slutter Nicki Ottevig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk