17. januar 2021
Christopher Trung Paulsen, der sidder i byrådet for Venstre, figurerer på en datingside for homoseksuelle. Det er enormt krænkende, mener han og slår fast, at det ikke er ham selv, der har oprettet profilen.
Christopher Trung Paulsen, der sidder i byrådet for Venstre, figurerer på en datingside for homoseksuelle. Det er enormt krænkende, mener han og slår fast, at det ikke er ham selv, der har oprettet profilen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiker blev hængt ud med billede på datingside for bøsser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker blev hængt ud med billede på datingside for bøsser
Slagelse - 07. december 2019 kl. 09:47
Af Carsten Lysdal

»Har gang i en masse, men har altid tid til dig«.

Sådan lød salgstalen og citatet, som andre profiler blev mødt af, når de fandt den falske profil, der udgav sig for at være Christopher Trung Paulsen, byrådspolitiker for Venstre i Slagelse, på dating-appen Grindr.

Det er en datingside for eksempelvis mænd, der søger sex med en af eget køn. Den henvender sig egentlig til alle, uagtet om du er hetero-, bi- eller homoseksuel, lyder det i beskrivelsen.

Problemet er dog, at det ikke er byrådspolitikeren selv, der har oprettet profilen, der fremstår med billeder stjålet fra hans Facebook-profil.

- Altså, der er intet galt i at være homoseksuel, så det at nogen skulle påstå, at jeg var det, når jeg ikke er, kan jeg blot grine ad. Grænsen overskrides, når jeg får stjålet mine billeder og min identitet, og at det bliver misbrugt på den måde, lyder det fra Venstre-politikeren, der har politianmeldt sagen.

Profilen figurerer ikke længere på Grindr, men det er yderst begrænset, hvad ophavsmændene bag app'en kan gøre for at finde frem til personen bag den falske profil. Byrådspolitikeren politianmeldte sagen tilbage i august, da en bekendt gjorde ham opmærksom på profilens eksistens.

- Jeg har flere gange talt med politiet, som gør et godt stykke arbejde. Selv om profilen er taget ned, så er det ubehageligt, at der er nogen, der gerne vil ramme ens person på den måde. Jeg synes ikke, jeg har fortjent det.

Ifølge Christopher Trung Paulsen er det både groft og ubehageligt, hvad der foregår.

- Det er min privatperson, det går ud over, lyder det fra politikeren.

Politiet har i den forbindelse ikke henlagt sagen endnu. Sådan lyder det i hvert fald i en kommentar til Sjællandske fredag.

Grundet »igangværende efterforskning« ønsker ordensmagten dog ikke at udtale sig yderligere.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk