21. oktober 2020
Politiinspektør Kim Kliver: - Ingen skal finde sig i afpresning. Ring straks til politiet, hvis det sker, lyder hans opfordring.
Politiinspektør Kim Kliver: - Ingen skal finde sig i afpresning. Ring straks til politiet, hvis det sker, lyder hans opfordring.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiinspektør: - Find dig ikke i afpresning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiinspektør: - Find dig ikke i afpresning
Slagelse - 02. marts 2019 kl. 06:15

Sjællandske kunne fredag fortælle, at tre unge mænd fra Slagelse nu er blevet varetægtsfængslet - foreløbig frem til 13. marts - sigtet for afpresning mod et fitnesscenter.

arrow Læs også: Forsøgte at sætte ild i træningscenter: Dommens time aflyst igen

Ifølge avisens oplysninger drejer det sig om PMT Gym på Holbækvej, som i længere tid har været udsat for flere typer af hærværk.

- Vi har et konstant fokus på de trusler og eventuelle former for afpresning, der udspringer af bandemiljøet, og som på alle måder er uacceptable. Sagen her sender et signal til bander i nærområdet i Slagelse om at afholde sig fra sådanne gerninger, og hvis det sker, kommer de til at stå til ansvar for deres handlinger, siger politiinspektøren.

Heldigvis er Slagelse ikke hjemsted for deciderede bander, men der er ifølge Kim Kliver flere lokale personer, som har relationer til kendte bander fra miljøet i Københavns-området:

- Jeg vil ikke sætte navne på, men vores efterforskning viser med al tydelighed, at der er flere personer i Slagelse-området, som har relationer til bandemiljøet, siger han til Sjællandske og henviser blandt andet til flere »tags« (signaturer/graffiti på mure og andre offentlige steder, red.).

Og det var netop tre unge mænd fra dette miljø, der blev anholdt onsdag - og dagen efter varetægtsfængslet, sigtet for afpresning.

En anklage, som alle tre nægter sig skyldige i.

Grundlovsforhøret skete for lukkede døre, og derfor er der kun sparsomme oplysninger af hensyn til den videre efterforskning.

Politiinspektør Kim Kliver udelukker heller ikke, at der kan komme flere anholdelser i sagen.

- Mit vigtigste budskab er dog, at ingen skal finde sig i nogen former for afpresning uanset hvilken type forretning, man driver. Derfor: Ring til politiet, hvis du eller nogen, du kender, bliver udsat for afpresning, understreger politiinspektøren.

arrow Tre mænd sigtet for afpresning af træningscenter
28. februar 2019 kl. 15:13 Opdateret: kl. 17:38
arrow Træningscenter atter udsat for groft hærværk
29. december 2018 kl. 06:30 Opdateret: kl. 16:03
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk