13. december 2017
Stridens kerne er den seks-årige hunkat Line, der var særdeles nysgerrig, da journalisten var på besøg, men nu ifølge ejeren stjålet fra hende med politiets velsignelse. Foto. Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Stridens kerne er den seks-årige hunkat Line, der var særdeles nysgerrig, da journalisten var på besøg, men nu ifølge ejeren stjålet fra hende med politiets velsignelse. Foto. Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet tilkaldt til strid om kat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet tilkaldt til strid om kat
Slagelse - 11. oktober 2017 kl. 06:22
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik heftigt for sig hos Cassandra Mahlkuch med for nylig 18 katte i lejligheden på Værftet i Korsør, da en kvinde mandag aften stjal en kat fra hende. Politiet måtte tilkaldes.

- Jeg er meget bekymret for Line (katten, red.), og jeg føler mig dårligt behandlet af politiet. De gav hende lov til at stjæle min kat, og de beskyldte mig for at have foretaget en ulovlig tilbageholdelse af hende, selv om jeg kun låser min dør, så kattene ikke skal slippe ud.

En meget frustreret Cassandra Mahlkuch har henvendt sig til Sjællandske med en dramatisk strid om en kat mandag aften, der udspandt sig i hendes lejlighed Værftet 5.

Her har Sjællandske tidligere været på besøg hos den 43-årige kvinde, fordi hun havde modtaget 20.000 kroner i belønning for hendes store indsats for katte, som ingen andre vil have.

På daværende tidspunkt gav hun husly til 18 katte, som hun via »Projekt Kattehjælp Korsør« forsøgte at adoptere væk til gode kattehjem.

Netop en adoption af katten Line er baggrunden for den aktuelle strid, som involverede en politipatrulje.

- Vi får en anmeldelse om uro/uorden og ulovlig tilbageholdelse. Da patruljen er fremme, søger den at dele sol og vind lige mellem de stridende parter, som henvises til et civilt søgsmål for at få afgjort uenigheden om handlen med katten, siger Jørgen Christensen til Sjællandske. Han er politikommissær ved lokalpolitiet i Slagelse.

- Men politiet lader en kvinde forlade adressen med katten Line, selv om Cassandra Mahlkuch siger, at det er hendes. Efterfølgende bliver hun afvist af politiet, da hun vil anmelde tyveri af katten. Hvorfor det?

- Som det allerede af politiet er forklaret stridens parter, så er de henvist til at få afgjort uenigheden om den private handel med katten ved et civilt søgsmål. Derfor tages der ikke mod en tyverianmeldelse i samme sag, siger Jørgen Christensen.

Et yngre par med en et-årig dreng havde forud besøgt Cassandra Mahlkuch, da de gerne ville have kat i deres førstesals-lejlighed på Egersundvej i Korsør.

Ifølge Cassandra Mahlkuch forelsker parret sig i den seks år gamle langhårede Line.

De besøger efterfølgende katten hos Cassandra Mahlkuch med deres et-årig søn, som katten heller ikke har noget imod.

En adoption bliver aftalt. Prisen er 1200 kroner, der dækker vaccination m.m. af katten.

De unge par har ikke så mange penge, så de får et afslag og betaler 1000 kr., da de søndag hente katten.

Cassandra Mahlkuch glæder sig over, at parret straks lægger billeder på Facebook af katten, som de er glad for og lykønskes med.

Der går dog ikke længe, før parret fortryder, at de har adopteret katten, der virker lidt sky og bange for deres et-årige søn.

Cassandra Mahlkuch siger ja til, at få katten tilbage, men de 1000 kr. vil hun ikke betale tilbage, da hun henviser til andre formidlere af katte, der heller ikke betaler penge tilbage, hvis en adoption fortrydes.

Cassandra Mahlkuch forklarer, at kattens reaktion er helt normalt og skyldes en slags flyttestress.

Sjællandske har talt med den mandlige del af det unge par. Han ønsker ikke at stå frem, og håber bare, at sagen snart er glemt.

- Hun kan godt få sin kat igen, hvis vi får vores 1000 kr. igen. Vi har jo ikke skrevet under på noget om, at der ingen fortrydelsesret er.

- Hvordan har Line det?
- Hun har det rigtigt godt. Hun er alle tiders søde kat, og det går bedre med hende og vores søn!

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk