13. december 2017
Politiet lukkede Kvarterhuset på Motalavej efter to unge med mellemøstligt udseende søndag aften havde fået adgang til huset ved at true en vagt. Foto: Helge Wedel
Politiet lukkede Kvarterhuset på Motalavej efter to unge med mellemøstligt udseende søndag aften havde fået adgang til huset ved at true en vagt. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet i hælene på Motalavej-unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet i hælene på Motalavej-unge
Slagelse - 15. marts 2017 kl. 06:43
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet er angiveligt lige i hælene på de unge med mellemøstligt udseende, der søndag på Motalavej overfaldt en 65-bilist på parkeringspladsen ved Lidl og fik adgang til Kvarterhuset ved at true en vagt.

arrow Læs også: 16-årige nægter sig skyldige i røveri på Motalavej

Netop fra Kvarterhuset skulle der være overvågningsbilleder af de to indtrængende unge af en så god kvalitet, at de er identificeret, erfarer Sjællandske.

Politikommissær Tom Stysiek fra lokalpolitiet i Slagelse vil ikke bekræfte oplysningerne om overvågningsbillederne.

- Jeg kan kun sige, at vi arbejder med sagen, og vi har fået noget at arbejde med, siger Tom Stysiek til Sjællandske.

Politiet bad mandag offentligheden om hjælp til at opklare et groft overfald på en 65-årig bilist, der ved 19-tiden blev overfaldet af en flok unge på parkeringspladsen ved Lidl på Motalavej. Han sad i sin bil og røg en cigaret med nedrullet vindue, men da han afviste at give dem cigaretter, begyndte flere fra gruppen at råbe skældsord og slå og sparke på bilen.

Manden brugte en krykke til at holde gruppen på afstand, men til sidst steg han ud af bilen, hvorefter han blev slået i ansigtet. Da den 65-årige til sidst lå på jorden, blev han sparket flere steder på kroppen. Heldigvis fik en tililende person ifølge politiet standset overfaldet.

- Gruppen af unge er på mellem 12 og 20 personer, men det er ikke alle, der har deltaget i overfaldet, sagde vicepolitiinspektør Allan Holm til Sjællandske i går. Han er leder af lokalpolitiet i Slagelse.

Særligt en person fra gruppen skilte sig ud, og han beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, cirka 16 år, 160-165 centimeter, spinkel og karseklippet.

Senere søndag aften klokken 21.15 blev en vægter fra et vagtselskab truet af to unge, da vagten var ved Kvarterhuset på Motalavej. Først forsøgte de to yngre mænd at få adgang ved at påstå, de skulle hente nogle af deres ejendele, men da det ikke virkede, truede de vagten, så de fik adgang til Kvarterhuset.

De to unge beskrives som:
A: mand, mellemøstlig af udseende, 15-18 år, cirka 170 centimeter, slank, kort mørkt hår. Han var iført sort dynejakke, sorte bukser med skrift på siderne.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-18 år, cirka 150-160 centimeter, slank. Han var iført kasket, lys hættetrøje og sorte bukser, og han havde en lommelygte med.

Politiet kan kontaktes på 114.
En episode på Comwell-hotellet skråt over for Lidl fredag er koblet til urolighederne på Motalavej, men der er næppe sammenhæng.

Politiet blev tilkaldt klokken 18.30, hvor de bortviste en 25-årig og en 19-årig mand fra lokalområdet, der havde taget ophold i spa-området, selv om de ikke var gæster på hotellet.

arrow Politiopskrift mod Motalavej-uro
17. marts 2017 kl. 13:23 Opdateret: kl. 09:27
arrow 16-årig truede to gange med skarpladt pistol
17. marts 2017 kl. 07:51 Opdateret: kl. 07:51
arrow 16-årig fængslet for røveri på Motalavej
16. marts 2017 kl. 14:57 Opdateret: kl. 15:40
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk