25. januar 2021
Politiet har afspærret hele området ved de fire kolonihaver mellem Korsør Station og Vestmotorvejen, mens de leder efter spor efter den forsvundne Emilie Meng. Arkivfoto
Politiet har afspærret hele området ved de fire kolonihaver mellem Korsør Station og Vestmotorvejen, mens de leder efter spor efter den forsvundne Emilie Meng. Arkivfoto
Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet erkender: Gennembrud i Emilie-sagen udeblevet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet erkender: Gennembrud i Emilie-sagen udeblevet
Slagelse - 24. maj 2017 kl. 09:37
Af Christina Ledertoug

Fem måneder efter at liget af den 17-årige Emilie Meng blev fundet, står politiet på bar bund.

Det på trods af massiv efterforskning og en enorm opmærksomhed fra offentligheden, skriver Berlingske.

Således er politiet ikke kommet tættere på en opklaring og savner et reelt gennembrud i sagen om, hvem der tog livet af Emilie Meng.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

Derfor peger efterforskningen heller ikke i nogen bestemt retning, erkender efterforskningsleder til avisen.

Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station natten til 10. juli 2016, hvor den unge pige forinden havde været på bytur med venner i Slagelse.

Siden da var hun sporløst forsvundet, indtil juleaftensdag sidste år, hvor politiet fik en anmeldelse om, at en person havde fundet en død i sø ved Borup.

Liget blev overført til Retsmedicinsk Institut, som har fastslået, at der var tale om den forsvundne teenager fra Korsør.

- Overordnet kan man sige, at efterforskningen ikke peger i nogen bestemt retning, og der ikke er noget gennembrud endnu, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Berlingske.

Undersøgelserne af Emilie Mengs lig kan være afgørende i arbejdet med blandt andet at fastslå, hvordan, hvor og hvornår hun blev dræbt. Men fem måneder efter at have fundet liget, kan man fortsat ikke konkludere noget.

- Når man har ligget i vand så længe, som der er tale om her, så er de retsmedicinske og de retskemiske undersøgelser meget besværlige. Vi opgiver det ikke, men prøver alle de muligheder, der er, siger Søren Ravn-Nielsen, der til avisen ikke vil uddybe, hvorfor det trækker ud.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk