24. januar 2019
Nordic Medicare vil ifølge indehaver Niels H. Riewerts Eriksen komme til at holde til her i Langes Gård 12 på 3. sal, men ifølge læge Ole Winkel, der i dag har sin praksis her, er aftalen endnu ikke på plads. Foto: Arne Svendsen
Nordic Medicare vil ifølge indehaver Niels H. Riewerts Eriksen komme til at holde til her i Langes Gård 12 på 3. sal, men ifølge læge Ole Winkel, der i dag har sin praksis her, er aftalen endnu ikke på plads. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patienter uden læge får ny klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patienter uden læge får ny klinik
Opdateret 13. januar 2018 kl. 11:59
Slagelse - 13. januar 2018 kl. 11:44
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der er næsten 300 patienter i Slagelse, der står uden praktiserende læge. Derfor har vi ifølge aftale med Region Sjælland åbnet en klinik, der er bemandet med en læge og en sygeplejerske.

Det fortæller Niels H. Riewerts Eriksen, speciallæge og medindehaver af firmaet Nordic Medicare.

Ifølge Region Sjælland har klinikken været åben siden 2. januar, men den er dog mere end svær at få øje på. En søgning på »Nordic Medicare Slagelse« viser, at klinikken skulle holde til i Langes Gård 12 på 3. sal.

Her har læge Ole Winkel sin praksis i et hus fyldt med læger, og han er da også bekendt med planerne om, at Nordic Medicare gerne vil ind.

- Men vi er ikke klar endnu, sagde Ole Winkel fredag.

Niels H. Riewerts siger dog, at han i løbet af næste uge vil invitere Sjællandske på besøg i den nye klinik.

Niels H. Riewerts oplyser, at klinikken i Slagelse bliver nummer 10 som Nordic Medicare åbner i Region Sjælland efter aftale med regionen.

Senest har man åbnet i Greve, og der er også klinikker i blandt andet Gørlev og Kalundborg.

Praksisdirektør Christina Lundgren har ansvaret for lægedækningen i Region Sjælland.

Hun fortæller, at der i et stykke tid har været to ledige ydernumre i Slagelse. Hvilket skyldes, at to læger er holdt op, uden at det er lykkedes at få andre til at overtage deres praksis.

- I første omgang har man uden held forsøgt at sælge lægernes praksis. Senere har vi via opslag udbudt ydernumrene gratis til læger, men det er ikke lykkedes at tiltrække nogle. Derfor aftalen med Nordic Medicare om at etablere en klinik, så der kan komme et lægetilbud til 250-300 patienter, der ikke har nogen læge i dag. Ligesom der også skal være kapacitet til at tilbyde en læge til tilflyttere, siger Christina Lundgren.

Nordic Medicare har hovedkvarter i Rungsted, og Niels H. Riewerts Eriksen oplyser da også, at når man ringer til klinikken i den pænt lange åbningstid, der er 8-18 på hverdage og 8-13 i weekenderne, vil man komme i kontakt med sundhedspersonale, der sidder et centralt sted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk