16. oktober 2021
Liberal Alliances hovedrolleindehavere den kommende tid: Villum Christensen, der er spidskandidat til regionsrådsvalget, nyvalgt spidskandidat ved KV21 Marcus Techow Danielsson samt nykåret lokalformand Jonas Nielsen.
Liberal Alliances hovedrolleindehavere den kommende tid: Villum Christensen, der er spidskandidat til regionsrådsvalget, nyvalgt spidskandidat ved KV21 Marcus Techow Danielsson samt nykåret lokalformand Jonas Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parti klar til valgkamp med ny spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parti klar til valgkamp med ny spidskandidat

Liberal Alliance i Slagelse har fået ny formand. Samtidig vil erfaren ungdomspolitiker stå øverst på listen ved kommunalvalget.

Slagelse - 12. juni 2021 kl. 15:00

Liberal Alliance i Slagelse har afholdt generalforsamling og opstillingsmøde med valg af spidskandidat.

Det møde fandt sted torsdag.

Valget af nummer 1 på listen faldt på 26-årige Marcus Techow Danielsson, der fra 2018 til 2019 var hovedbestyrelsesformand for Liberal Alliances Ungdom, ligesom han har været formand for ungdomsafdelingen på Vestsjælland. Indtil nu har han været bestyrelsesmedlem for partiet i Sjællands Storkreds.

- Jeg ser frem til at kæmpe for Liberal Alliances mærkesager, lavere skat, mindre bureaukrati, mere vækst og mere frihed. Disse målsætninger kræver, at virksomheder og offentligt ansatte i høj grad føler, at jeg er tilgængelig og gerne vil komme på besøg for, at jeg kan få redskaberne til at skabe de bedste resultater for Slagelse Kommune, siger den nyvalgte spidskandidat, der erstatter Villum Christensen (LA), der vil være at finde længere nede på listen ved kommunalvalget.

Sidstnævnte stiller i stedet op som spidskandidat ved valget til Region Sjællands regionsråd.

Nye roller

Marcus Techow Danielsson arbejder til dagligt på Sjællands Universitetshospital og kommer med en politisk og organisatorisk erfaring fra - som skrevet - Liberal Alliances Ungdom som blandt andet hovedbestyrelsesformand, forsvars- og udenrigsordfører. Han har samtidig været på Liberal Alliances talentprogram.

Han er dog ikke den eneste med en ny rolle.

Også den nykårede formand, Jonas Nielsen, har fået ny kasket. Således afløser han Mick Keller, som går en fremtid i møde som formand for partiets bestyrelse i den sjællandske storkreds.

Det stod klart forleden, hvorfor han ikke længere kan sidde som lokalformand.

Jonas Nielsen, der er 37 år, er ligeledes klar på, at Liberal Alliance i Slagelse bliver fornyet efter coronapandemiens hårde tag på foreningslivet.

- Coronakrisen har været en mavepuster i foreningslivet landet over. Jeg glæder mig til, at vi endnu engang kan få arrangementer op at køre, samt at vi kan give den gas til kommunal- og regionsrådsvalget, siger han.

Liberal Alliance i Slagelse valgte torsdag spidskandidat og afholder endeligt opstillingsmøde med nummerering efter sommer. Den endelige liste, der indtil nu indbefatter syv, meldes først ud til den tid.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk