13. juli 2020
Ankesag, der formentlig først finder sin afslutning til foråret, øger pengespildet på Århusvej, hvor et af kommunens psykiatriske døgntilbud lå til indtil for to år siden.
Ankesag, der formentlig først finder sin afslutning til foråret, øger pengespildet på Århusvej, hvor et af kommunens psykiatriske døgntilbud lå til indtil for to år siden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opsagt og voldsdømt lejer driver gæk med skatteyderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opsagt og voldsdømt lejer driver gæk med skatteyderne
Opdateret 17. november 2018 kl. 15:13
Slagelse - 17. november 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er håbløst.
Sådan siger direktøren for Vestsjællands Almene Boligselskab, Karsten Krüger. Det sker oven på en nylig melding om, at den dom, boligretten afsagde i august i forhold til opsigelse af en 35-årig, trodsig lejer på Århusvej, ankes.

arrow Læs også: Strid har kostet skatteyderne to millioner kroner: Trodsig lejer er flyttet

Sagen ventes ydermere først at finde sin afslutning i foråret, beretter direktøren, som ærgrer sig over sagen.

Det betyder, at den 35-årige mand, der er tidligere dømt for trusler mod en leder på det socialpsykiatriske døgntilbud Ungekollegiet, kan fortsætte med at gøre livet surt for ikke mindst skatteyderne.

Det skriver Sjællandske.

Han har nemlig flere gange blæst på opsigelsesbreve fra boligselskabet, og dommen i august, hvor retten ellers satte en tyk streg under, at selskabet var i sin gode ret til at smide manden på porten i sommeren 2017, er han ligeledes ligeglad med.

Han har anket, hvilket fortsætter spild af skattekroner på adressen, som Sjællandske har beskrevet ad op til flere omgange.

På det nedlagte opholdssted, der lukkede for snart to år siden - angiveligt grundet den 35-åriges til tider truende adfærd - står 11 af 12 boliger ledige. Han er dermed den eneste lejer på stedet, men boligselskabet kræver betaling for alle.

Det betyder, at Slagelse Kommune betaler omtrent 60.000 kroner om måneden til tomme lejemål. Og indtil manden er ude, kan kommunen intet stille op med en adresse, hvorfra flere tidligere beboere er flygtet - eller har fået hjælp til det - blandt andet på grund af mandens facon.

Han bor tilmed alene på nu andet år, og hans tilværelse som eneboer ventes at runde to år, inden ankesagen bliver afgjort til foråret.

Regningen til skatteyderne vil derfor beløbe sig til knap 1,5 million kroner, hvis ikke han af egen vilje fraflytter tidligere.

arrow Trodsig opsagt lejer dømt endnu engang
02. juli 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 21:26
arrow Trodsig lejer smides på porten efter langvarig strid
22. juni 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 16:30
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk