27. september 2021
Et 1900 kvadratmeter stort areal på det rekreative areal bag Vestre Skole er en nødvendighed for muligt, fremtidigt boligprojekt. Politikere åbner for et salg. Foto: Morten Mikkelsen
gallery icon

Se billedserie

Et 1900 kvadratmeter stort areal på det rekreative areal bag Vestre Skole er en nødvendighed for muligt, fremtidigt boligprojekt. Politikere åbner for et salg. Foto: Morten Mikkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øjebæ rives ned: Boliger på bedding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øjebæ rives ned: Boliger på bedding
Opdateret 03. juni 2017 kl. 13:10
Slagelse - 03. juni 2017 kl. 08:00
Af Carsten Lysdal

Efter at have blæst på samtlige påbud - og efter i årevis at have ladet stå til på Sericol-grunden i Løvegade i Slagelse - tvinges den jyske ejer nu til at rive bygningerne ned.

arrow Læs også: Øjebæ fjernet for otte måneder siden: Nu tages spadestikket

At ejeren i den forbindelse må finde det store checkhæfte frem, er ubestrideligt. Der er dog planer for grunden, som givetvis kan gøre den økonomiske hovedpine mindre besværlig at have med at gøre.

Det skriver Sjællandske.

Planerne for området er nemlig at bygge boliger på grunden, når de faldefærdige bygninger inden for et år efter al sandsynlighed er væk. Det er i hvert fald kravet, at den tidligere skiltefabrik skal være fjernet inden foråret 2018.

Hvis planerne skal kunne realiseres, skal den grønne, kommunalt ejede plæne mellem Vestre Skole, hvor musikskolen i dag har til huse, og Holbergsgade dog i spil - for at kunne overholde bebyggelsesprocenten, så det også er en rentabel forretning.

Politikere har sagt god for et muligt salg af det grønne område til rekreative formål, hvilket ikke vil karambolere med Dyhrs Skoles halprojekt.

Om det sendes i offentligt udbud, er dog stadig til diskussion, eftersom det egentlig ikke er muligt at køre uden om et udbud, medmindre Statsforvaltningen giver en dispensation. Derfor vil alle, også andre end folkene med boligplaner, kunne byde, når de grønne kvadratmeter kommer til salg

Læs mere i Sjællandske lørdag.

arrow Plan om nyt stort boligområde på Sorøvej
11. oktober 2018 kl. 06:31 Opdateret: kl. 17:05
arrow Ejer af øjebæ nærmer sig frist for nedrivning
16. januar 2018 kl. 06:10 Opdateret: kl. 15:41
arrow Ja til byggeri er et farvel til øjebæ
07. september 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 14:53
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk