22. november 2017
Den lille Vin- og kaffebar på Stenstuegade har været lukket i omkring syv måneder, men nu sker der noget. Stedet genåbner i foråret som fransk inspireret restaurant.
Den lille Vin- og kaffebar på Stenstuegade har været lukket i omkring syv måneder, men nu sker der noget. Stedet genåbner i foråret som fransk inspireret restaurant.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny restaurant i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny restaurant i Slagelse
Opdateret 17. februar 2017 kl. 10:03
Slagelse - 16. februar 2017 kl. 13:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenstuens Vin- og kaffebar på Stenstuegade, som har været lukket siden juli sidste år, har netop skiftet ejer - og i løbet af foråret bliver der etableret en »fransk inspireret spiserestaurant«, oplyser Christian Krüger Dannevang, som har overtaget stedet fra Claus Bøgild, Aktivt Velvære.

- Vi er stadig i en meget tidlig fase, og der er meget, som stadig skal falde på plads, men ja, vi forventer at åbne en rigtig spiserestaurant med inspiration fra især det franske køkken, fortæller Dannevang, der selv er uddannet kok og vil stå for maden på stedet. Hans kone er uddannet tjener, og hun vil også være at finde i det nye spisested, som endnu ikke har noget navn.

- Vi bor begge i Slagelse og tror på, at vi tilsammen kan tilbyde noget, som andre restauranter ikke kan - samtidig med, at vi holder prisen nede, siger Christian Dannevang.

Han ønsker endnu ikke at gå i detaljer, men lover at vende tilbage, når restauranten nærmer sig åbningen i løbet af foråret.

-kim

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk