18. september 2020
En dispensation fra den gældende lokalplan var nødvendig for at åbne en hvidevarebutik så tæt på havnen.
gallery icon

Se billedserie

En dispensation fra den gældende lokalplan var nødvendig for at åbne en hvidevarebutik så tæt på havnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny hvidevarebutik åbner ved havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny hvidevarebutik åbner ved havnen
Slagelse - 15. august 2019 kl. 06:59
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

WhiteParts.dk skifter adressen på Bonderupvej ud med den næsten 700 kvadratmeter store tidligere Land og Fritid-butik ved Halsskovbroen i centrum af Korsør, der dermed får hele to hvidevarebutikker. Dispensation fra gældende lokalplan var nødvendig.

Korsør-drengen Kewin Søgaard blev i 1999 ansat som butiksassistent i Korsør Hvidevarecenter. I 2006 lærte han kunsten at reparere de apparater, som han solgte. 10 år efter i maj 2016 sagde han op og åbnede webshoppen WhiteParts.dk med adresse de seneste år på Bonderupvej lidt uden for Korsør i en stor hal.

Men nu rykker virksomheden til havnen i Korsør. Den 5. oktober åbner 38-årige Kewin Søgaard og medejeren af WhiteParts.dk 42-årige Ivan Koluda en næsten 400 kvadratmeter stor hvidevarebutik ved Halsskovbroen på adressen Teilmanns Alle 1, hvor tidligere den store Land og Fritids-butik lå i de grønne bygninger, der er ejet af dlg. Bag butikken skal andre 300 kvadratmeter bruges til lager, brugte hvidevarer samt reparation af dem.

- Vi har arbejdet med flytteplanerne i langt over et år. Blandt andet tillod den nuværende lokalplan ikke en butik som vores, men kun »havnerelaterede butikker/virksomheder«. Her fik vi god hjælp af erhvervschef Per Madsen, der fik fremskaffet en dispensation fra kommunen, siger Kewin Søgaard. Han glæder sig både over udsigten til havnen, men også over den langt større synlighed virksomheden får med den centrale placering klods op af Korsørs største trafikårer.

- Jeg tror også, at vi har ramt en ny tendens i tiden, hvor man ikke bare smider væk, men prøver om tingene ikke kan repareres først, siger Ivan Koluda, der inden han gik sammen med Kewin Søgaard om WhiteParts havde sit eget reparationsfirma.

Til sikring af fordelagtige indkøbspriser går WhiteParts.dk med i kæden Elsalg.

- Med frivilligt medlemsskab af kæden Elsalg kan vi give fire års garanti på vores hvidevarer, som vi naturligvis også selv har mulighed for at reparere efter garantiperioden, siger Kewin Søgaard. Han understreger, at webbutikken WhiteParts.dk fortsætter udændret.

Foruden de to ejere beskæftiger virksomheden to andre. Før åbningen af den fysiske butik er omsætningen ifølge Kewin Søgaard fordelt ligeligt mellem salg fra webbutikken samt reparation af hvidevarer.

- Holder den nye butik også søndagsåbent?

- I første omgang følger vi Korsør Citys åbningstider, men søndagsåbent kan da bestemt ikke udelukkes med tiden, siger Kewin Søgard.

Mens Skælskørs eneste hvvidevarebutik for nylig har drejet nøglen om, så har Korsør altså nu udsigt til hele to af slagsen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk