20. april 2021
Sophia Bruun blev 1. juni dræbt, da hun var på patrulje i Afghanistan. Søndag ankommer hendes kiste til Roskilde Lufthavn.
Foto: HOK
Sophia Bruun blev 1. juni dræbt, da hun var på patrulje i Afghanistan. Søndag ankommer hendes kiste til Roskilde Lufthavn. Foto: HOK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer Sophia hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer Sophia hjem
Opdateret 08. juni 2010 kl. 11:01
Slagelse - 04. juni 2010 kl. 11:30
Af Søren Arildsen
Den dræbte soldat Sophia Bruuns båre ankommer til Danmark søndag. Den 22-årige gardehusar ankommer til Roskilde Lufthavn klokken 9.30, hvor der vil blive holdt en mindehøjtidelighed.

I hangaren vil der være opstillet et æreskommando fra Gardehusarregimentet, og den Kongelige Livgardes Musikkorps spiller. Til stede ved modtagelsen vil være de nærmeste pårørende, venner og kolleger i og uden for Gardehusarregimentet.
arrow Læs også: Sophia begravet

Kisten med den dræbte soldat vil blive modtaget af forsvarsminister Gitte Lillelund Bech og forsvarschefen, general Knud Bartels, samt chefen for Hærens Operative Kommando, generalmajor Niels Henrik Bundsgaard, chefen for Danske Kampgruppe i Afghanistan, oberst Flemming Mathiasen, og chefen for Gardehusarregimentet, oberst Tommy Paulsen.

Konstabel Sophia Bruun bisættes fra Sankt Nikolai Kirke i Holbæk onsdag den 9. juni kl. 13 ved en privat ceremoni med deltagelse fra Gardehusarregimentet.
arrow Dræbt soldat kom hjem
07. juni 2010 kl. 08:41 Opdateret: kl. 08:47
arrow Sophia Bruun var en dygtig soldat
02. juni 2010 kl. 15:56 Opdateret: kl. 16:45
arrow Sophia blev dræbt i Afghanistan
02. juni 2010 kl. 11:34 Opdateret: kl. 14:00
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk