21. januar 2019
Michael Falch har fået lyst til at skifte den landlige udsigt ud med en tilbagevenden til storbyen. Foto: Anders Ole Olsen
Michael Falch har fået lyst til at skifte den landlige udsigt ud med en tilbagevenden til storbyen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan du købe Michael Falchs hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du købe Michael Falchs hus
Slagelse - 23. juli 2018 kl. 15:45
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sangeren og skuespilleren Michael Falch har sat sin ejendom ved Vester Bøgebjerg mellem Korsør og Skælskør til salg.

De 195 kvadratmeter lystejendom med udsigt til Storebælt kan via liebhaver-ejendomsmægler Pernille Sams erhverves for den nette sum af 5,5 millioner kroner.

arrow Læs også: Michael Falchs million-idyl solgt til prisen

»Jeg har netop sat mit vidunderlige hus ved Storebælt til salg. Hvor meget jeg end elsker dette sted, der har givet mig så mange nye sange, så trækker det endnu stærkere i mig at blive en større del af mine nu seks børnebørns hverdag i København. Så når ejendommen er solgt, vender jeg - efter 7-8 år herude mellem Skælskør og Korsør og over 20 år i det skønneste UdkantsDanmark - »tilbage til byen«, som jeg sang tibage i Malurt-tiden...«, skriver Michael Falch på Facebook.

Over for Sjællandske tilføjer han, at han regner med at spille efterårssæsonen færdig på Boeslunde Boldklubs veteran-fodboldhold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk