25. august 2019
Der er ingen vej udenom. Antallet af almene boliger i Ringparken, i øjeblikket 868, skal reduceres til 40 procent. Hvilket vil betyde nedrivninger, ommærkning af lejemål og nybyggeri.  Foto: Arne Svendsen
Der er ingen vej udenom. Antallet af almene boliger i Ringparken, i øjeblikket 868, skal reduceres til 40 procent. Hvilket vil betyde nedrivninger, ommærkning af lejemål og nybyggeri. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordby-ghetto fik et nej til dispensation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordby-ghetto fik et nej til dispensation
Slagelse - 21. februar 2019 kl. 22:01
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et flertal i byrådet vedtog i januar, at man ville søge dispensation fra reglen om, at antallet af almene familieboliger skal nedbringes til 40 procent i forbindelse med den såkaldte parallel-samfundsaftale, der er vedtaget i Folketinget.

I Ringparken i Slagelse Nordby ønskede man et tal på 60 procent, mens man på Motalavej i Korsør mente, at tallet burde være 65 procent.

Kommunen har nu fået det svar fra statsligt hold, at man delvist vil imødekomme dispensationsansøgningen vedrørende Motalavej, således BoligKorsør samlet set skal nedbringe antallet af almene familieboliger til cirka 58 procent inden 2030.

I Ringparken derimod afslår man at give dispensation. Med den begrundelse, at man på baggrund af en indhentet vurdering fra en lokal mægler ikke mener, at boligforeningen vil sætte penge til ved eventuelt salg af lejlighederne.

Læs mere i Sjællandske fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk