17. december 2018
Forsamlingshuset fik 2500 kroner kontant i leje for lokalerne den 10. februar, som desværre endte med at koste forsamlingshuset over 50.000 i ødelagt inventar med mere.
gallery icon

Se billedserie

Forsamlingshuset fik 2500 kroner kontant i leje for lokalerne den 10. februar, som desværre endte med at koste forsamlingshuset over 50.000 i ødelagt inventar med mere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nettet strammes om fest-hærværksmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nettet strammes om fest-hærværksmænd
Slagelse - 07. marts 2018 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter den vilde fest lørdag den 10. februar i Lille Valby forsamlingshus lidt nord for Slagelse arbejder flere kræfter - blandt andet politiet, SSP-medarbejdere, fædregrupper med mere - angiveligt på at skabe et overblik over, hvem der har deltaget i festen.

arrow Læs også: Efter groft hærværk: - Vi vælger at se fremad

Flere navne på festdeltagere er allerede kommet frem, ligesom der er noteret nummerplader på biler, som holdt på parkeringspladsen foran forsamlingshuset den 10. februar.

Desuden har der været taxa-kørsel til og fra området, som også er registreret. Med andre ord begynder nettet at stramme lidt omkring de unge festdeltagere, som opfordres til at stå ved det rod, de har lavet - og ikke mindst tage konsekvenserne.

- Ikke at jeg tror, det vil ske, men det ville være et lille plaster på såret og sende et rigtig godt signal, siger Pernille Frandsen.

Pengene er ikke overført via et taletidskort

- De betalte kontant. Jeg har kun et - formentlig opdigtet - navn samt et mobilnummer, som stammer fra et taletidskort.

Det siger Pernille Frandsen til Sjællandske, efter der har været lidt forvirring omkring, hvem der betalte - og hvordan - i forbindelse med »amok-festen« i Lille Valby Forsamlingshus den 10. februar.

Flere læsere har anført, at det må være muligt at spore en økonomisk transaktion - men det kræver naturligvis, at pengene er overført elektronisk. Det er de ikke i dette tilfælde:

- Nej, vi fik pengene - 2500 kroner - kontant, og så fik jeg et navn og et telefonnummer udleveret. Jeg har før festen kommunikeret med vedkommende på nummeret, men efter festen har det ikke været muligt at komme i kontakt med ham, siger Pernille Frandsen, der er byrådsmedlem for Venstre og kasserer i Lille Valby Forsamlingshus.

- Jeg kan godt se, at Ekstra Bladet citerer mig for at sige, at pengene er overført via et taletidskort. Men det er altså ikke rigtigt, og det har jeg aldrig sagt, fastslår Pernille Frandsen.

Til gengæld skorter det ikke på kommentarer - flere hundrede personer har kommenteret hændelsen, og der er ikke meget sympati til overs for hærværksmændene.

»Det er noget værre svineri, I har lavet. Tag dog ansvar - mand jer op og betal for skaderne«, lyder det fra flere i kommentarfeltet til artiklen hos www.eb.dk.

Det er også det, som Pernille og den øvrige bestyrelse bag forsamlingshuset håber vil ske, selv om de godt ved, chancen er lille:

- Vi behøver ikke nødvendigvis at få at vide, hvem der gjorde hvad. Men det ville ærligt talt klæde de unge mennesker, der har være med til at ødelægge forsamlingshuset, at give en økonomisk håndsrækning, siger hun til Sjællandske.

arrow Efter hærværk: Hvor var forældrene?
06. marts 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 18:21
arrow Forsamlingshus raseret efter vild fest
05. marts 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk