13. juli 2020
Sådan ser 0.9 gram amfetamin ud. Den 23-årige formodede narkohandler var i besiddelse af 79.88 gram. Foto: Jens Chr. Bachmann.
Sådan ser 0.9 gram amfetamin ud. Den 23-årige formodede narkohandler var i besiddelse af 79.88 gram. Foto: Jens Chr. Bachmann.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkohandler dømt og løsladt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkohandler dømt og løsladt
Opdateret 18. oktober 2019 kl. 13:05
Slagelse - 18. oktober 2019 kl. 10:45
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 23-årig mand fra Tårnborg ved Korsør er ved retten i Næstved fredag idømt fem måneders fængsel for narkohandel. Han blev løsladt og indkaldes senre til afsoning. Spørgsmålet om narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden afgøres først, når resultatet af blodprøven foreligger.

Poltiet fandt torsdag i hans bil og på hans adresse hele 79,88 gram amfetamin.

Anklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Louise Fugl oplyser til Sjællandske, at politiet standsede ham kørende alene i en bil klokken 11.51 ved Kongebroen på Tårnborgvej. Årsagen var manglende brug af sikkerhedssele. I bilen var tre gram hash og nogle poser med i alt 20 gram amfetamin. Den helt store mængde narkotika blev et faktum, efter politiet havde ransaget hans bolig, hvor der ud over næsten 60 gram amfetamin også blev fundet 2,2 gram hashmix og 15,37 gram MDMA.

- Der er tale om en stor mængde narkotika. Amfetamin sælges normalt i portioner på et halvt til et helt gram, siger Louise Fugl.

Han er ifølge anklageren tidligere dømt for narkobesiddelse.

Ejeren af bilen er sigtet for at overlade den til en person, som ikke havde kørekort. Den 23-årige er også sigtet for kørsel i påvirket tilstand og kørsel i frakendelsestiden.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk