24. august 2019
Der er allerede fuld gang i nedrivninger på Motalavej. Her udført som et hul områdets længste boligblok.
gallery icon

Se billedserie

Der er allerede fuld gang i nedrivninger på Motalavej. Her udført som et hul områdets længste boligblok.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motalavej-nedrivninger skulle ikke have været frem endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motalavej-nedrivninger skulle ikke have været frem endnu
Opdateret 22. marts 2019 kl. 14:05
Slagelse - 22. marts 2019 kl. 12:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Planen om nye nedrivninger af 160 boliger på Motalavej skulle ikke have været frem allerede. Brev er på vej til beboerne. Informationsmøde holdes den 30. april.

Formand for BoligKorsør Ebbe Jens Ahlgren er også formand for den styregruppe, der har modtaget en plan fra »Urban Power« for, hvordan der kan ske nedrivninger af yderligere 160 boliger på Motalavej, så dispensationen om maksimalt 58 procent almene boliger kan være opfyldt i 2030 som konsekvens af regeringens vedtagne ghettoplan.

- Jeg kan ikke helt forstå, hvordan Sjællandske kan offentliggøre planen allerede, men du røber jo nok ikke dine kilder, lyder det fra Ebbe Jens Ahlgren, der henvender sig for at understrege, at BoligKorsør intet har med de kommende nedrivninger at gøre, som ene og alene bliver foretaget på grund af en politisk beslutning i Folketinget.

- Vi er på vej med information til alle beboerne i et brev. Hertil bliver der et informationsmøde for dem tirsdag den 30. april på Comwell Korsør klokken 19, siger Ebbe Jens Ahlgren.

Efter nedrivningen af 160 boliger vil der være 572 almene boliger tilbage i Motalavej-området.

Sjællandske har fået adgang til nedrivningsplanen, der viser, at det kun er boliger i de fire blokfirkanter, der foreslås fjernet. Dog skal boligblokkene langs med motorvejen bevares, da de fungerer som afskærmning til trafikstøjen. Der er udarbejdet tre forslag. Det er ikke afgjort, hvilket der vælges.

Sjællandske erfarer, at boligselskabet angiveligt vil søge dispensation for de stillede tidskrav til nedrivningerne grundet i forvejen mange igangværende helhedsplaner, hvor beboerne skal eller allerede er genhuset.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk