28. september 2020
Mens politiet blev kritiseret for passivitet på Motalavej onsdag aften, kunne man torsdag se en mere handlekraftig tilgang til uroen på Motalavej, hvor 24 personer blev anholdt. Og det glæder flere beboere i kvarteret. Foto: Presse-fotos.dk
Mens politiet blev kritiseret for passivitet på Motalavej onsdag aften, kunne man torsdag se en mere handlekraftig tilgang til uroen på Motalavej, hvor 24 personer blev anholdt. Og det glæder flere beboere i kvarteret. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motalavej: Ros til politiet som indfører zoneforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motalavej: Ros til politiet som indfører zoneforbud
Slagelse - 07. august 2020 kl. 17:34
Af Kim Brandt

- Endelig gjorde politiet det, som vi har håbet på i flere måneder. De slog til, og det var rart at se, siger en beboer på Motalavej til Sjællandske.

arrow Læs også: Unge mænd blæste på zoneforbud efter få dage: Nu kan de vente en tur i fængsel

Det er samme anonyme beboer, som dagen før i avisen havde konstateret, at »politiet bare stod med armene over kors og ikke foretog sig noget«.

- Men det skal de alligevel ha'. De var meget hurtigt fremme og fik effektivt skilt parterne ad. Og efterfølgende stormede de flere lejligheder for at få fat i nogle af dem, der stak af fra stedet, fortæller han.

24 personer blev anholdt ved aktionen, og de bliver sigtet for vold samt overtrædelse af våbenloven og ordensbekendtgørelsen.

Sent fredag eftermiddag meddelte politiet så yderligere zoneforbud til to af de personer, der blev anholdt torsdag aften.

En person med et zoneforbud må ikke færdes frem og tilbage eller tage ophold inden for en radius af 500 meter fra det sted, hvor adfærden har fundet sted.

Overtrædelse af et meddelt zoneforbud straffes normalt med ubetinget fængsel i syv dage.

- Vi oplevede i går aftes (torsdag, red.), at der fortsat er stor vilje til at indlade sig i slagsmål og voldelige opgør, og vi oplever i det hele taget, at flere personer optræder utryghedsskabende i området, siger politidirektør Lene Frank.

- På baggrund af torsdagens hændelser har vi besluttet at tage yderligere et redskab i brug. I første omgang har vi identificeret to personer i målgruppen for et zoneforbud, men vi har flere personer i kikkerten.

- Hvis uroen fortsætter, kan deltagerne således se frem til, at de også kan blive mødt med zoneforbud, siger politidirektøren.

arrow Større slagsmål afværget: Flere havde medbragt slagvåben
07. august 2020 kl. 08:12 Opdateret: kl. 09:30
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk