24. juni 2021
Det er det to-farvede område på kortet her det drejer sig om. Tættest ved vestbyen skal der bygges, og ud mod omfartsvejen skal der være rekreativt område.
Det er det to-farvede område på kortet her det drejer sig om. Tættest ved vestbyen skal der bygges, og ud mod omfartsvejen skal der være rekreativt område.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om omdiskuterede boligplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om omdiskuterede boligplaner
Slagelse - 24. februar 2018 kl. 14:00

Planerne om et nyt boligområde med parcelhuse og dobbelthuse i den vestlige del af Slagelse mellem omfartsvejen og Roarsvejkvarteret har skabt masser af debat.

arrow Læs også: Lokalplan for stort område imødekommer kritiske naboer

Beboere i vestbyen har protesteret mod planerne, som Korsør-firmaet D.K.R. Huse ved Dannie Rasmussen står bag. Udlægningen af området til byggeri blev i første omgang helt taget ud af kommuneplanen før jul, men siden blev den beslutning ændret, da V-gruppeformand Knud Vincents påpegede, at der var sket en fejl.

Der er et flertal bag planerne i det nuværende byråd, idet viceborgmester Villum Christensen (LA) i denne sag stemmer sammen med den borgerlige fløj.

På det seneste møde i kommunens udvalg for miljø, plan og bæredygtighed blev det besluttet, at der i forbindelse med opstart af forslag til lokalplan skulle holdes et dialogmøde med bygherre og borgerne.

Dette møde er nu fastsat til tirsdag 27. februar kl. 18.00-19.30 i cafeteriet i Vesthallen på Skjoldsvej 8, hvor alle er velkomne.

Her vil der blive informeret om den kommende planproces og være mulighed for at komme med idéer og kommentarer til planlægningen.

- Det er jo en sag, hvor der har været mange reaktioner fra naboerne ved flere høringsrunder. Nu vil vi så høre, hvad folk har at sige, siger afdelingsleder i kommunens planafdeling, Darrin Bayliss.

Det fremgår af indbydelsen til mødet, at kommunen blandt andet er interesseret i at høre forslag til, hvordan området skal fremstå og disponeres, hvordan det skal forbindes til naboområder med vej og sti, og hvad det rekreative areal skal indeholde.

- Jeg vil understrege, at vi endnu ikke har sat en eneste streg til lokalplanen, siger Darrin Bayliss.

Entreprenør Dannie Rasmussen deltager i mødet, men der er ikke lagt op til, at han skal fortælle om sit projekt.

- Jeg vil lytte, siger han forud for mødet.

Tilmelding
Tilmelding til mødet skal ske senest søndag den 25. februar 2018 til

arrow Skepsis overfor byggeri i vestbyen
01. marts 2018 kl. 07:50 Opdateret: kl. 23:14
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk