1. oktober 2020
Hjørnegrunden i Korsør Erhvervspark blev købt med overtagelsesdato den 1. marts i år. Den færdige restaurant ventes at åbne omkring årsskiftet i december eller januar. Byggeriet er indledt af en gravemaskine. Foto: Helge Wedel
Hjørnegrunden i Korsør Erhvervspark blev købt med overtagelsesdato den 1. marts i år. Den færdige restaurant ventes at åbne omkring årsskiftet i december eller januar. Byggeriet er indledt af en gravemaskine. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: McDonald's åbner ny restaurant omkring årsskiftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

McDonald's åbner ny restaurant omkring årsskiftet

Op til 80 deltidsstillinger skal nu besættes på den kommende nye McDonald's-restaurant i Korsør, hvor byggeriet er indledt med gravemaskine.

Slagelse - 09. september 2020 kl. 09:06
Af Helge Wedel

Ifølge et jobopslag på McDonald's hjemmeside, så forventer fastfoodkæden at slå døren op til deres nye restaurant i Korsør Erhvervspark ved Tårnborgvej lige ved afkørsel 42 fra motorvejen i december i år eller i januar 2021.

Der søges engagerede deltidsmedarbejdere til Korsør, hvor der ventes ansat mellem 60 og 80 i deltidsstillinger.

Gode øjeblikke

Ifølge opslaget handler det for medarbejdere hos McDonald's om at servere gode øjeblikke for alle, så der er »rart for gæsterne og spændende for medarbejderne«.

Arbejdsmiljøet beskrives som sjovt, hvor alle er en del af teamet, ligesom man kan blive alt fra servicemedarbejder til topleder.

Den store burgerkæde lover samtidig, at det er op den enkelte, hvor langt man vil drive sin karriere via løbende træning, kurser eller godkendte uddannelser.

- Vi har desuden et væld af godkendte uddannelser, der vil gavne dig i dit arbejde hos os og i din fremtidige karriere, lyder det i job- opslaget.

Oplæring i Slagelse

Oplæring af de nye medarbejdere foregår i McDonald's restauranter i Slagelse og Nordsjælland henover tre weekender, inden der åbnes i Korsør.

Vagter søges tildelt ud fra, hvornår medarbejderne kan stå til rådighed.

Det er anden gang, at McDonald's åbner restaurant i Korsør. Første gang var i 1999 på en mindre synlig placering på Storebæltsvej, hvor der blev lukket igen efter nogle år.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk