19. maj 2019
Fra en tidligere uddeling er det her fra venstre Tommy Kofoed, Lions, købmand Lasse Byrde, Rema 1000 på Valbygårdsvej, og Leo Feldberg, Lions. Foto: Poul Hansen
Fra en tidligere uddeling er det her fra venstre Tommy Kofoed, Lions, købmand Lasse Byrde, Rema 1000 på Valbygårdsvej, og Leo Feldberg, Lions. Foto: Poul Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Markant flere søger om julekurve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markant flere søger om julekurve
Slagelse - 08. december 2018 kl. 18:00
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge Lions Club Slagelse ser det ud til, at flere familier end tidligere er så økonomisk pressede, at det er svært for dem at få råd til de traditionelle julevarer. Lions-folkene kalder stigningen dramatisk og uddeler i år mere end 75 julekurve til en samlet værdi af 50.000 kroner.

Sidste år uddelte Lions »kun« 38 julekurve, og nogle af de knap 100, der har søgt om julekurve i år, har fået en nedslående mail om, at de ikke er udvalgt i år.

- Vi må desværre konstatere, at der i 2018 tilsyneladende er sket en stor stigning i antallet af nødlidende familier, lyder det fra lionsclubbens præsident, Tom Kjærbye.

- Vi har derfor i modsætning til tidligere år måttet foretage en udvælgelse blandt ansøgerne, der i år har henvendt sig, og det har været en både vanskelig og vemodig proces, for der er virkelig mange triste skæbner i dagens Danmark. Vi har derfor anbefalet de familier, hvis ansøgning vi ikke kunne imødekomme, at søge hjælp hos andre organisationer, siger Tom Kjærbye.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk