17. december 2017
The Wiz spiller på Slagelse Teater i perioden 21. april ? 28. april. For billetter og mere info: www.ticketmaster.dk og www.musicalscenen.dk
gallery icon

Se billedserie

The Wiz spiller på Slagelse Teater i perioden 21. april ? 28. april. For billetter og mere info: www.ticketmaster.dk og www.musicalscenen.dk
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magien blomstrer i Slagelse Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magien blomstrer i Slagelse Teater
Slagelse - 20. april 2017 kl. 16:08
Af Tekst og foto: Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag aften var der generalprøve på musicalen »The Wiz« på Slagelse Teater - og Sjællandske var med. Musicalscenen har sat alle sejl til - og der er premiere fredag aften. Denne moderne version er meget moderne i forhold til den klassiske filmudgave af »Troldmanden fra Oz« med Judy Garland i hovedrollen som Dorothy.

Fra 1939 til i dag er der som bekendt sket et teknisk kvantespring, og det kan især ses på »kulissen«, som er en kæmpestor LED-skærm, hvor billedet står så skarpt, at det næsten gør ondt i øjnene.

Musikken leveres af et 10 mand stort orkester, som er placeret bagved den store skærm. Og kapelmester Jacob Seersholm, der i parantes bemærket også er formand for Musicalscenen, har virkelig været kræsen under udvælgelsen af sine musikere: Hold da op, hvor kan de levere varen!

Først på scenen kom tante Em og hendes mand samt Dorothy - og en vaskeægte hund, Toto, der iøvrigt virkede ganske scenevant. Lige som i filmen kommer der en stor tornado og suger huset fra landstedet i Kansas op til en farverig og underlig verden, der regeres af en troldmand, feer og andet godtfolk.

Og her præsenteres vi så for de tre »helte«: Fugleskræmslet, Blikmanden og Løven. Alle tre har fantastiske kostumer og lever sig virkelig ind i rollerne - de to sidstnævnte er samtidig begavet med kraftfulde stemmer, som flere gange begejstrede publikum.

Musikken er »sort«, meget Motown-inspireret, og sidder som tidligere nævnt lige i skabet, og det er svært at sidde stille, når musikken først tager rigtig fat.

Læs hele anmeldelsen i Sjællandske fredag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk