8. april 2020
Fra venstre: Allan Rasmussen, 3F, direktør Jens-Ole Larsen, Slagelse Transportcenter, driftassistent Jacob Larsen, Slagelse Transportcenter, og Jane Møller, 3F. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre: Allan Rasmussen, 3F, direktør Jens-Ole Larsen, Slagelse Transportcenter, driftassistent Jacob Larsen, Slagelse Transportcenter, og Jane Møller, 3F. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt firma satser på lærlinge og giver unge et løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt firma satser på lærlinge og giver unge et løft
Opdateret 04. juni 2019 kl. 12:00
Slagelse - 04. juni 2019 kl. 09:02
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jane Møller og Allan Rasmussen fra 3F dukkede mandag eftermiddag op hos Slagelse Transportcenter på Dalsvinget. Med sig havde de tre store smukt dekorerede lagkager som en anerkendelse af, at transport-virksomheden tager rigtig mange lærlinge.

- Det er et firma, der er med til at give de unge et løft. De tager socialt ansvar, for der kan godt være nogle af lærlingene, der har haft en svær start, sagde 3F-formand Jane Møller og tilføjede, at Slagelse Transportcenter også beholder mange af lærlingene, når de er færdiguddannede chauffører.

Fagforbundet sætter også pris på, at virksomheden medvirker til, at færre må ty til skolepraktik.

Slagelse Transportcenter tager mellem 8 og 10 lærlinge om året, og sammenlagt har virksomheden uddannet 450 elever gennem årene.

44-årige Annica Petersen er en af firmaets voksenlærlinge.

- Jeg er uddannet jordbrugstekniker, men der var ikke noget arbejde. Så begyndte jeg at køre lille lastbil for min bonusfar, og ja, så kunne jeg lige så godt gå videre med det. Det er fedt at køre lastbil, siger Annica, som har været i firmaet cirka halvandet år og satser på at blive, når hun er uddannet.

- Vi er det transportfirma i Danmark, der tager flest lærlinge, og du må gerne skrive, at vi godt kan bruge flere, siger Jens-Ole Larsen, siger transportfimaets direktør, Jens-Ole Larsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk