29. oktober 2020
Nicolai Vincents Jørgensen blev hædret for sit arbejde i ungdomsafdelingen i Slagelse Tennisklub.
gallery icon

Se billedserie

Nicolai Vincents Jørgensen blev hædret for sit arbejde i ungdomsafdelingen i Slagelse Tennisklub.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale klubber fik tre priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale klubber fik tre priser

To priser til Sørbymagle Idrætsforening og en til Slagelse Tennisklub ved årsmøde i DGI Midt- og Vestsjælland.

Slagelse - 17. september 2020 kl. 17:47
Af Arne Svendsen

: Der var konfettiregn over Nicolai Vincents Jørgensen fra Slagelse Tennisklub, Simon Vittrup Olsen fra Sørby Fodbold og Sørbymagle IF, da idrætsorganisationen DGI Midt- og Vestsjælland holdt årsmøde 16. september i Roskilde.

Traditionen tro fejrede breddeidrætsorganisationen det frivillige foreningsliv og dets mange frivillige på sit årsmøde. De 125 frivillige fra idrætsforeninger i det midt- og vestsjællandske var her igennem kampvalg til bestyrelsen, debat om idrætsforeningerne i en coronakrise og ikke mindst uddelingen af tre priser: »Årets Forening 2020«, »Årets Ildsjæl 2020« og »Ungeprisen«.

Mange vindere

I år var der to vindere af både »Ungeprisen 2020« og »Årets Forening 2020«.

Sørbymagle IF og Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforening fik begge foreningsprisen, mens Simon Vittrup Olsen fra Sørby Fodbold og Nicolai Vincents Jørgensen fra Slagelse Tennisklub delte Ungeprisen.

I indstillingen vedrørende Sørbymagle IF hed det blandt andet, at foreningen har gennemgået en flot vækst igennem de sidste fire år fra 589 medlemmer til 1378.

- Det skyldes en stærk struktur og nye idrætsgrene som esport og fitness. Men også de mere traditionelle afdelinger i foreningen som fodbold og gymnastik er vækstet. Foreningen arbejder også med digitalisering og driver Sørby Marked med 50.000 besøgende, står der i indstillingen.

Imponerende ungdom

En rigtig arbejdshest.

Sådan blev Simon Vittrup Olsen beskrevet i indstillingen til »Ungeprisen 2020«.

Som en del af bestyrelsen har han gjort Sørby Fodbold til venskabsklub med Brøndby IF. Han har genrejst Weisleder Cuppen for ungdom og dame senior. Han har markedsført klubben på Instagram og Facebook. Og så har han opstartet Motionsholdet med 40 nye spillere i klubben.

Om Nicolai Vincents Jørgensen fra Slagelse Tennisklub hedder det i indstillingen, at han er rolig, tålmodig og altid i godt humør.

Han er leder af ungdomsafdelingen, hvor der på få år er kommet 60 medlemmer. Han bruger fire dage om ugen på at undervise og weekenderne på sidelinjen. Han er primus motor på sociale arrangementer, sommercamps, boldsjov og god til at hverve nye medlemmer.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk