14. juli 2020
Indbrud Mostphotos (4)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løsladt tyv forsvundet forud for retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løsladt tyv forsvundet forud for retssag
Slagelse - 29. maj 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 28-årig mand, der tiltales for at stå bag stribevis af indbrud i kommunerne Slagelse, Sorø og Kalundborg, er forsvundet fra radaren. I hvert fald kunne politiet ikke finde ham forud for retsmødet forleden, er meldingen fra Retten i Næstved. Derfor venter et nyt retsmøde.

Manden tiltales for indbrudstyveri af særlig grov beskaffenhed efter straffelovens paragraf 276. Ifølge anklageskriftet har han ydermere slået til mod flere af de samme adresser på forskellige tidspunkter fra maj 2019 og en måned frem.

I Kalundborg er han ifølge politiet den 24. maj rendt med en Macbook-computer, et pengeskab indeholdende cirka 60.000 kroner og en murerspand fyldt med mønter. Det fra en adresse på Elledevej.

Han har angiveligt også slået til mod en villa på Skjalm Hvidesvej i Sorø, hvor han den første gang blev mødt af en ejer, der tændte lyset. Tyven vendte dog tilbage to døgn efter.

Det samme er sket i Vemmelev i et sommerhus på Vandværksvej, hvor han både den 10. maj og 4. juni tiltales for indbrud. Her er han ifølge politiet blandt andet rendt af sted med Arne Jacobsen-møbler i form af »Ægget« og »Svanen«, ligesom han »som led i organiseret indbrudstyveri« og i ledtog med en medgerningsmand i alle tilfælde har stjålet ikke under 200 flasker vin, en Playstation, Apple TV og en ATV til et samlet beløb på ikke under 150.000 kroner.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk