14. juli 2020
Sunshine Band skal på scenen men er ikke med i konkurrencen på lørdag. Det er borgmester John Dyrby Paulsen heller ikke, men han står for arrangementets velkomst.
Sunshine Band skal på scenen men er ikke med i konkurrencen på lørdag. Det er borgmester John Dyrby Paulsen heller ikke, men han står for arrangementets velkomst.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lørdag er grand prix-dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag er grand prix-dag
Slagelse - 22. oktober 2019 kl. 07:48
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år kan Sunshine Band fra det sociale arbejdsmarkedscenter Vasac Slagelse ikke vinde Handicap Melodi Grand Prix. Det gjorde det lokale band nemlig sidste år, da melodifesten blev holdt i Faxe, og efter reglerne kan vinderne ikke deltage i konkurrencen året efter på hjemmebane.

Det betyder dog ikke, at de lokale helte ikke er med, når der på lørdag er melodi grand prix for handicappede i Spar Nord Arena, tidligere Antvorskovhallen. De stiller naturligvis op for at synge og spille sidste års vindersang: »Vi kan og vi vil«.

De musikalske festligheder indledes med tale af borgmester John Dyrby Paulsen (S) først på eftermiddagen, inden Morten Skaldepande tager over med en velkomstsang, og de syv deltagende bands skal på scenen. Det er Hitpatruljen, Sækken med Hiphoppere, Unico, Solbanden, DC Small Band, Faxe FSU Kor med Band og White Stars.

Showet, der denne gang holdes med Halloween-tema, når i løbet af eftermiddagen frem til at have udvalgt tre finalister, som det endelige slag kommer til at stå imellem.

Centerleder Mette Winther, Vasac Slagelse, fortæller, at temaet for festen betyder, at hallen bliver fyldt med spøgelser, spindelvæv, flagermus, og hver der ellers hører til halloween kombineret med alle de rigtige grand prix-ingredienser som eksempelvis VIP-lounge.

Mette Winther regner med, at der også bliver plads til dem, der får lyst til at købe billet ved indgangen fra klokken 12.

- Det er rigtig skønt at se alle de glade mennesker spille musik, siger hun.

Arrangørerne har god gavn af erfaringerne fra 2017, og musikerne i Sunshine Band har »lovet«, at grand prixet også skal holdes i Slagelse i 2021, for de satser naturligvis på at vinde igen næste år.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk