16. januar 2021
Ægteparret 50-årige Marianne og 39-årige Martin Thenning Christensen var glade, da de åbnede MM Legetøj på Halsskovvej i september 2017, men kunderne udeblev, så nu lukker butikken den 23. februar. Foto: Helge Wedel
Ægteparret 50-årige Marianne og 39-årige Martin Thenning Christensen var glade, da de åbnede MM Legetøj på Halsskovvej i september 2017, men kunderne udeblev, så nu lukker butikken den 23. februar. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legetøjsbutik lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legetøjsbutik lukker
Slagelse - 21. februar 2018 kl. 09:13
Af Helge Wedel

Fredag den 23. februar er sidste åbningsdag for MM Legetøj Halsskovvej 11.

arrow Læs også: Korsør-par rykker legetøjet til Slagelse

Butikken åbnede fredag den 15. september 2017 med store forventninger til en fast butik som afløsning for garagesalg på Tårnborgvej og bod på det blå marked i Has- lev. Men kunderne udeblev.

- Vi har undersøgt, hvor vores kunder kom fra. Blot fem procent fra Korsør og over 40 procent fra Slagelse, så vi gå med planer om at etablere os med butik i Slagelse. Korsør som handelsby er op ad bakke, siger Martin Thenning Christensen, der sammen med sin hustru Marianne står bag butikken, som især slår sig op på at sælge billige alternative klodser, som passer sammen med de noget dyrere legoklodser.

Seneste weekend var ægteparret tilbage med en bod på det blå marked i Haslev, hvilket de vil fortsætte med frem til sommer.

- Det var en lidt skræmmede oplevelse. I Haslev havde vi på de to dage to gange så meget i omsætning, som vi har haft her på Halsskovvej i hele 2018. Antallet af kunder var tre gange så mange, siger Martin Thenning Christensen.

Han oplyser, at foruden salg fra markedet i Haslev er en ny hjemmeside foran at skulle åbne. Martin Thenning Christensen forventer, at butikken i Sagelse kan åbne i løbet af efteråret.

arrow Legetøjsbutik åbner på Halsskovvej
04. september 2017 kl. 08:45 Opdateret: kl. 16:08
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk