2. august 2021
En mandlig, tidligere leder på Slagelse Sygehus sidder mandag anklaget for at have voldtaget en kvindelig reservelæge flere gange. Han sigtes derudover for at have misbrugt sin lederposition over for reservelæge.
En mandlig, tidligere leder på Slagelse Sygehus sidder mandag anklaget for at have voldtaget en kvindelig reservelæge flere gange. Han sigtes derudover for at have misbrugt sin lederposition over for reservelæge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Leder under anklage: Voldtog kvindelig reservelæge flere gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leder under anklage: Voldtog kvindelig reservelæge flere gange
Opdateret 06. januar 2017 kl. 10:38
Slagelse - 04. januar 2017 kl. 06:00
Af Camilla Adams

En 40-årig, tidligere leder på Slagelse Sygehus skal mandag møde ved Retten i Næstved, hvor han er anklaget for at have voldtaget en kvindelig reservelæge op til flere gange samt at have misbrugt sin stilling som leder.

arrow Læs også: 41-årig går fri i sag om voldtægt på sygehus

I anklageskriftet er der beskrevet to episoder, hvor manden angiveligt skulle have voldtaget en kvindelig reservelæge, og derudover er manden anklaget for yderligere tre episoder, hvor han skulle have forsøgt at voldtage kvinden og have tvunget hende til at udføre oralsex på ham.

Helt konkret forklares der i anklageskriftet, at den 40-årige mand, på et kontor på sygehuset, skulle have fastholdt kvindens hoved og tvunget hende til at udføre oralsex på ham, idet han pressede sit lem ind i munden på hende og bevægede hendes hoved op og ned, mens hun protesterede.

Overgrebene har angiveligt fundet sted på flere forskellige steder på Slagelse Sygehus samt på en bar i København, hvor den 40-årige ifølge anklagen har voldtaget den kvindelige reservelæge på toilettet.

Den tidligere leder anklages derfor både for voldtægt, forsøg på voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje. Dertil kommer anklagen om, at manden har misbrugt sin stilling som leder, hvilket i sig selv kan give en fængselsstraf på op til tre år.

arrow Leder idømmes tre år for voldtægt
10. januar 2017 kl. 12:23 Opdateret: kl. 21:42
arrow Vidner bekræfter: Tidligere leder voldtog kvindelig læge
10. januar 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 12:47
arrow Voldtægtsanklaget leder: Forhold til læge var gensidigt
09. januar 2017 kl. 11:46 Opdateret: kl. 07:27
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk