11. december 2018
81-årige Carl P. J. Christensen gæstede søndag formiddag Vestsjællandscentret. Banko-Carl, som han jævnligt benævnes, sørgede for såvel smil som sidegevinster, da han sammen med Brian og Fætter stod for uddelingen af præmier for over 30.000 kroner.
gallery icon

Se billedserie

81-årige Carl P. J. Christensen gæstede søndag formiddag Vestsjællandscentret. Banko-Carl, som han jævnligt benævnes, sørgede for såvel smil som sidegevinster, da han sammen med Brian og Fætter stod for uddelingen af præmier for over 30.000 kroner.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Kvickly«-råb og nederdele udløste banko-kongens gevinster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Kvickly«-råb og nederdele udløste banko-kongens gevinster
Slagelse - 25. februar 2018 kl. 12:05
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I stribet, kulørt skjorte ekviperet med guldring, muntre replikker og en gevinstrække af de mere betragtelige.

Selv en tidlig formiddag kan Carl P. J. Christensen alias Banko-Carl, som den 6. marts fylder 82 år, hive banko-gæster ud af køjen. Det gjorde han søndag, hvor han sammen med duoen Butterflies, Brian og Fætter, fra klokken ni i Vestsjællandscentret greb mikrofonen og berigede langt de fleste af de knap 160 fremmødte deltagere med gevinster hentet fra centrets egne butikker.

De havde nemlig sponsoreret præmier en masse, hvoraf der var cirka 200 til en værdi af samlet over 30.000 kroner.

- Så når I er færdige, vil I nok tænke: Var det en drøm, eller var det virkelighed, spurgte Banko-Carl både smilende og retorisk inden startskuddet fra scenen på atriumtorvet, som udgør centrets samlende midte.

I øvrigt er det første gang, at Banko-Carl gæster et indkøbscenter - trods han har været på landevejen i en menneskealder.

Da de 160 billetter blev sat til salg, nåede Kvicklys bager blot lige at slå dørene op en tidlig morgen, før de første banko-deltagere stod klar. Ifølge centrets marketingchef, Jane Dahl, er Banko-Carl et tilløbsstykke.

- Billetterne er simpelthen blevet revet væk, fortalte hun søndag, lige inden den to timer lange banko-seance skulle fange an med alt, hvad hjertet kan begære.

Der var nemlig ikke bare enkelte præmier til vinderne. Der var også sidegevinster i form af flæskesteg, brændevin og sågar en indkøbsvogn, som på et tidspunkt blev kørt ind fra siden og op på scenen.

Den kunne en trio kvindelige bankodeltagere på mellem 25 og 50 år - og uden bukser, som Banko-Carl annoncerede det - tage frit fra. Kravet var imidlertid, at de skulle kunne bære alt ned fra scenen ved egen hjælp. Og helt »bukseløse« behøvede de heller ikke at være, slog han fast.

- Det er selvfølgelig kvinder med nederdele, jeg spørger efter, tilføjede Banko-Carl, som gerne ville se, hvor mange dagligvarer sådan en nederdel kunne rumme.

Grundet de mange gevinster, hvor Kvickly var en af storleverandørerne, var »banko«-råbet i øvrigt erstattet. Der skulle i stedet råbes »Kvickly«, og glippede det imidlertid, måtte man se langt efter en gevinst.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk