6. december 2019
To miljørepræsentanter fra Slagelse Kommune var onsdag forbi Korsør Havn. De vurderede, at der ikke var grund til støj-anmærkninger. Foto: Niklas Asp Nielsen
To miljørepræsentanter fra Slagelse Kommune var onsdag forbi Korsør Havn. De vurderede, at der ikke var grund til støj-anmærkninger. Foto: Niklas Asp Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen var forbi skrotplads: - Ingen anmærkninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen var forbi skrotplads: - Ingen anmærkninger
Slagelse - 14. juli 2018 kl. 07:30
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag og tirsdag tikkede flere støjklager ind til miljø, plan og teknik i Slagelse Kommune omkring skrotpladsen i Korsør Havn.

arrow Læs også: Lange udsigter for at få skrot væk fra Korsør Havn

Klagerne gav anledning til, at to miljørepræsentanter fra kommunen onsdag lagde vejen forbi både Helsingør Jern og Metal, og HJ hansen, som håndterer den omdiskuterede skrotplads i havnen.

- Det er rigtigt, at vi var ude forbi Korsør Havn, hvor vi førte tilsyn, og her var der ikke noget, der gav anledning til påtaler eller bemærkninger til hverken Helsingør Jern og Metal eller HJ Hansen, fortæller afdelingsleder i miljø, Jette Jungsberg.

Og det var ikke, fordi der manglede aktivitet på havnen.

- Da vi var på havnen, var der både gang i kranen, og HJ Hansen var i gang med at laste et skib, lyder det fra afdelingslederen, der fortæller, at man må forvente lidt støj i dagtimerne.

Men på trods af at kommunen ikke havde nogle bemærkninger onsdag, lytter de til borgerne i Korsør.

- Vi følger sagen lige nu, og vi vil gerne komme ud at føre tilsyn med det samme, så vi kan se og høre, hvad de oplever, for vi har jo kontor tæt på, fortæller Jette Jungsberg.

Hun åbner også op for, at der efter sommerferien kan blive foretaget en undersøgelse.

- I kommunen kigger vi positivt på at få lavet en undersøgelse af støv i - og omkring havnen - men det handler også om økonomi, for det er i sidste ende i kommunen, der skal betale en undersøgelse, fortæller Jette Jungsberg.

Hun uddyber, at de ser med alvorlighed på de klager, der tikker ind, og der bliver lyttet til alle borgere i den forbindelse.

arrow Skrot, støv og støj ud af Korsør Havn
01. august 2018 kl. 06:02 Opdateret: kl. 15:25
arrow Skrot deler vandene i Korsør
12. juli 2018 kl. 06:30 Opdateret: kl. 09:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk