14. december 2017
Rema 1000-købmand på Tårnborgvej Jørgen Nordtorp ringede forgæves til politiet, da to fra knallertbanden i påvirket tilstand søndag den 26. marts holdt i butikkens indgangsparti på opgassede knallerter, som de truede med at køre ind i butikken på. Begge har forbud mod at komme i butikken på grund af butikstyverier. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Rema 1000-købmand på Tårnborgvej Jørgen Nordtorp ringede forgæves til politiet, da to fra knallertbanden i påvirket tilstand søndag den 26. marts holdt i butikkens indgangsparti på opgassede knallerter, som de truede med at køre ind i butikken på. Begge har forbud mod at komme i butikken på grund af butikstyverier. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knallertbande hærger Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knallertbande hærger Korsør
Slagelse - 05. april 2017 kl. 05:54
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vagten har oplevet det. Købmanden har oplevet det og formanden for Natteravnene får henvendelser fra utrygge borgere, der chikaneres af den såkaldte knallertbande bestående af fire 16-17-årige danske drenge, der ofte påvirkede af hash ræser rundt i byen. Alle uden styrthjelm og ofte to på samme knallert, som flere mener er stjålne og udborede til at køre stærkere end de må. De kører tæt på folk på fortove, de kører gennem Havnearkaderne, og de stjæler i butikkerne.

arrow Læs også: Indsats mod unge knallertbøller

- Jeg er ikke bange for dem, men vi har været nødt til at lukke tidligere i Havnearkaderne, fordi de ellers ræsede igennem. Jeg ved også, at noget af personalet i Føtex ved lukketid bliver fulgt af en vagt til deres biler, når knallertdrengene står og venter udenfor, siger 40-årige Jimmi Larsen til Sjællandske. Han har sit eget vagtfirma med blandt andet vagtopgaver i Havnearkaderne.

Hos Rema 1000-købmand Jørgen Nordtorp på Tårnborgvej har knallertbanden også hærget. To af drengene har købmanden givet forbud mod at komme i butikken, fordi han på overvågningsbillederne har set, hvordan de stjæler, eller drikker og spiser af varerne i butikken. Han kender navnene på de to. De har forbogstaverne C og T. 53-årige Jørgen Nordtorp fortæller Sjællandske om en episode med C og T søndag den 26 marts ved lukketid.

- Mit personale havde bortvist dem, da de forsøgte at komme ind i butikken. Men de vendte tilbage med deres knallerter, som de holdt og gassede op i indgangspartiet med trussel om at køre ind i butikken og smadre ting. Personalet ringede til politiet to-tre gange, men de havde for travlt til at komme. Så ringede de til mig. Jeg ringede også til politiet, men fik den samme snak om »andre vigtige opgaver«. Og ja, jeg var ophidset, da jeg sagde, at de altså måtte sende en vogn, da mit personale blev truet, men politiet endte bare med at knalde røret på. Det synes jeg godt nok, er for dårligt, siger Jørgen Nordtorp. De to truende knallertkørere var forsvundet, da politiet senere alligevel kom forbi.

- Jeg sagde til betjentene, at det ikke var dem, jeg var sur på, men at det var en elendig behandling man fik, når man ringede efter hjælp på 114, siger Jørgen Nordentorp. Han tilføjer, at politiet siden har været forbi hele tre gange, så det er hans indtryk, at der heldigvis nu gøres noget.

Formand for Natteravnene i Korsør, Jesper Hansen fortæller om mange utrygge borgere.

- Når vi går på gaden i vores gule jakker, kommer mange hen og fortæller, at de er utrygge, fordi de oplever, at de unge på knallerter kører provokerende tæt på fodgængere, siger Jesper Hansen til Sjællandske. Om muligt tog han gerne en snak med de unge knallertkørere med et budskab om at tage hensyn til deres omgivelse.

Sjællandske erfarer, at den omtalte knallertbande også har givet store udfordringer i Korsør Kulturhus. De bor i kvarteret bag kulturhuset. Sjællandske erfarer endvidere, at drengene også ryger hash sammen med deres forældre.

Leder af lokalpolitiet i Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi vicepolitiinspektør Allan Holm er ikke vendt tilbage på Sjællandskes henvendelse.

arrow Erhvervsforening kalder til kamp mod knallertbande
11. april 2017 kl. 08:40 Opdateret: kl. 08:40
arrow 65-årig landet i knallertbandes kløer
10. april 2017 kl. 05:47 Opdateret: kl. 08:24
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk