16. juni 2021
EM-fest på p-pladsen ved Christiansegade. Billetprisen er 100 kr., som også inkluderer en øl eller vand. Biletter kan bestilles på: https://dantelt.ticketbutler.io/da/e/em-storskrmsvisning-i-slagelse/
gallery icon

Se billedserie

EM-fest på p-pladsen ved Christiansegade. Billetprisen er 100 kr., som også inkluderer en øl eller vand. Biletter kan bestilles på: https://dantelt.ticketbutler.io/da/e/em-storskrmsvisning-i-slagelse/
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til storskærm på parkeringsareal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til storskærm på parkeringsareal
Slagelse - 11. juni 2021 kl. 13:20

- Kom og vær med til at heppe på Danmarks drenge, når de på lørdag spiller kamp mod Finland, lyder det fra Jan Marcher, Showtech.

Dantelt ApS, som er en del af Showtech Slagelse, kan torsdag eftermiddag oplyse, »at vi leverer og arrangerer de rette rammer til en god - og coronavenlig - fodboldfest i Slagelse«.

- Vi sørger for at opsætte storskærme, lyd og faciliteter, så alle være med til at overvære drengene samt nyde en god og hyggelig stemning, siger Marcher.

Til arrangementet vil der være mulighed for at sidde og nyde kampen med forfriskninger i form af mad og drikke. Hertil vil der være opsat madboder og barer, så man kan købe alt fra burgere til cocktails, øl, vin og vand. Bemærk, at det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og mad til arrangementet.

Det hele vil foregå på parkeringspladsen mellem Frederiksgade og Christiansgade. Der vil være åbent for entre klokken 15, hvor kampen mellem Danmark og Finland vil blive vist klokken 18.

- Kom gerne i god tid, så vi sikrer et bedre flow ved indgangen. Hertil skal du huske at medtage din billet på telefon eller printet, da den skal scannes ved indgangen. lyder opfordringen, fra Marcher, som tilføjer:

- HUSK, at man efter myndighedernes retningslinjer skal kunne fremvise et gyldigt coronapas i form af en negativ coronatest, vaccine eller immunitet for at deltage.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk