20. juni 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Katrine skal afvikle skole med respekt og hyldest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Katrine skal afvikle skole med respekt og hyldest
Slagelse - 16. januar 2019 kl. 08:36
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det næste halvår vil jeg have fokus på at få afviklet Korsør ProduktionsHøjskole med den respekt og hyldest, som den har fortjent.

Sådan lyder det fra 44-årige Katrine Larsen, der fra 1. februar skifter titlen som uddannelsesleder på skolen ud med konstitueret forstander.

Hun afløser 61-årige Gert Møller, der har været forstander siden 1984. Samme dato tiltræder han stillingen som direktør for den nye FGU-institution, som kommunerne Slagelse, Næstved og Vordingborg er gået sammen om. Den nye fælles FGU-institution med skoler i Korsør, Slagelse, Næstved og Vordingborg får hovedsæde i Korsør. Ialt bliver der 130 ansatte og knap 700 elever på skolerne, der afløser de nuværende produktionsskoler fra den 1. august 2019. FGU står for forberedende grunduddannelse.

- Jeg ser frem til det spændende arbejde med implementering af FGU, som jo allerede pågår i høj fart. Vi er på vej til noget godt! Men vi skal også sige farvel til noget godt. En produktionsskole, der gennem de seneste 30 år med Gert ved roret, har udviklet sig til et godt forberedende tilbud til de unge, siger Katrine Larsen. Hun tilføjer, at hun derfor på ordentlig manér skal takke medarbejdere, samarbejdspartnere, deltagere og andre eksterne aktører for deres medvirken til skolens store succes. Hun har været ansat på skolen siden 2013.

- Vi er i bestyrelsen meget glade og tilfredse med, at vi har en kompetent medarbejder i vores ledergruppe, som kan tage over. Katrine kender skolen godt. Hun har deltaget aktivt i at fastholde skolens særlige DNA samtidig med, at hun meget udviklingsorienteret, og det bliver der brug for, siger Tony Bomholt Rasmussen. Han er bestyrelsesformand for Korsør ProduktionsHøjskole.

Katrine Larsen vil som konstitueret forstander indgå i den kommende ledelse for FGU i lighed med ledere fra Vordingborg, Næstved og Slagelse, der skal forberede starten af den nye uddannelse, som Korsør ProduktionsHøjskole bliver en del af fra 1. august 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk