13. juli 2020
Svanetovet var fyldt med mennesker, da byens juletræ blev tændt fredag eftermiddag med assistance af Julemanden. Foto: Solveig Hansen
gallery icon

Se billedserie

Svanetovet var fyldt med mennesker, da byens juletræ blev tændt fredag eftermiddag med assistance af Julemanden. Foto: Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemanden fuldførte sin mission via skib og kane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemanden fuldførte sin mission via skib og kane
Slagelse - 29. november 2019 kl. 20:30
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julemand: Han sov tungt på den bagerste bænk på underste dæk med dynen puttet godt ned omkring sig, da Skjelskør V lagde til præcis klokken 16.45 ved Kajgade. Og selv om en stor skare af både børn og voksne gjorde, hvad de kunne på kajen for at vække den tungt sovende Julemand ved at råbe på ham igen og igen, så lykkedes det først, da julepigen Pia Kimer Jacobsen, i øvrigt også formand for Skælskør Erhvervsforening, fik rusket godt i ham.

Men da var han til gengæld også hurtigt til at vågne og hilse på folk og fæ, der forinden havde omkranset havnen med glade ansigter og nissehuer.

Godt i land blev Julemanden, efter gavmildt at have delt dusinvis af honninghjerter ud til både børn og voksne, transporteret videre på sin julemission i sin julekane med Rudolfine alias hesten Fleur spændt for.

Hele vejen fra havnen og op til Svanetorvet dannede, hvad der synede som en hel by, følge med Julemanden, og her skete det, der skulle ske. Byens juletræ blev tændt på Julemandens og de mange børns råbende kommando, og sneen kom blidt »dalende« ind fra siden og ud over Svanetorvet.

Både før og efter var der Bright Friday i byen, hvor byens butikker holdt åbent og fristede med gode tilbud.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk