13. august 2020
Da den nu dømte som 19-årig blev varetægtsfængslet, stod denne opfordring at læse ved indkørslen til Motalavej. Bogstavet H kan stå for meget, men det er også første bogstav i fornavnet på den nu dømte 20-årige. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Da den nu dømte som 19-årig blev varetægtsfængslet, stod denne opfordring at læse ved indkørslen til Motalavej. Bogstavet H kan stå for meget, men det er også første bogstav i fornavnet på den nu dømte 20-årige. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jublede over løsladelse men nu ryger boligen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jublede over løsladelse men nu ryger boligen
Opdateret 22. februar 2019 kl. 11:08
Slagelse - 22. februar 2019 kl. 06:18
Af Helge Wedel & Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jubel og kram fra en håndfuld kammerater fra Motalavej i Korsør fyldte torsdag retslokalet i Næstved, da en 20-årig mand af en enig domsmandsret blev fundet skyldig og dømt for at afbrænde en minibus til at køre udviklingshæmmede på ture, true ejer af brændt bil og assurandør på livet samt overtræde et zoneforbud på Motalavej seks gange.

arrow Læs også: Tiltalt for voldtægt af sine børn: - Børnene frygter deres mor

For med dommen på ni måneders ubetinget fængsel, som den 20-årige valgte at modtage, fulgte løsladelse fra varetægtsfængslingen i Nyborg Arrest siden oktober 2018. Udsigten til frihed fik jublen til at bryde frem.

Den dømtes glæde over at være løsladt bliver efter al sandsynlighed spoleret af det faktum, at han er i fare for at blive smidt ud af sin bolig på Motalavej.

- Ildspåsættelse er en meget alvorlig og utryghedsskabende kriminalitet. Så bliver han dømt, er min indstilling, at vi tager vores nultolerancepolitik i brug og enten ophæver eller opsiger den pågældendes lejemål.

Sådan sagde formand for BoligKorsør Ebbe Jens Ahlgren til Sjællandske, da avisen første gang skrev, at den dengang 19-årige sad varetægtsfængslet sigtet for at have brændt de handicappedes bus af. I går torsdag lød det fra Ebbe Jens Ahlgren:

- Hvis dommen er endelig, vil jeg bede vores administration om at gennemgå den med henblik på at ophæve lejemålet for den dømte som følge af vores nultolerance politik.

BoligKorsør fik i 2018 sat to andre familier ud af deres lejligheder på Motalavej, fordi deres sønner blev dømt for vold og røveri begået i kvarteret. Boligretten gav i begge sager BoligKorsør medhold i, at de godt kunne bede de pågældende familier om at fraflytte deres boliger.

arrow Overraskende drejning i Korsør-sag
23. april 2019 kl. 21:06 Opdateret: kl. 21:06
arrow Far tiltalt for overgreb og vold: Nu starter retssagen
23. april 2019 kl. 08:20 Opdateret: kl. 12:13
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk