24. november 2017
Fra venstre glaskunstner Gitte Gaul og billedkunstner Birte Levring begge svøbt i farverigt indisk tøj fra den forretning i Indien, som Lise Guldberg er kompagnon i. Hun var arbejdsramt torsdag, hvor billedet blev taget foran butikken i Algade. Foto: Helge Wedel
Fra venstre glaskunstner Gitte Gaul og billedkunstner Birte Levring begge svøbt i farverigt indisk tøj fra den forretning i Indien, som Lise Guldberg er kompagnon i. Hun var arbejdsramt torsdag, hvor billedet blev taget foran butikken i Algade. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indisk og kunstnerisk butik åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indisk og kunstnerisk butik åbner
Slagelse - 21. april 2017 kl. 07:13
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke mindre end 170 kilo varer på vej fra Indien til Korsør.

- Vi håber, at de når frem til vores åbning af butikken lørdag den den 22. april klokken 12.00, siger Birte Levring. Hun er billedkunstner, tilflytter siden 2008 til Korsør fra Vordingborg og Vestjylland, bor på Skovvej, og en af de tre kvinder med en passion om at skabe en hel unik butik i Korsør, der næppe findes magen til i miles omkreds.

De to andre er glaskunstneren Gitte Gaul og Lise Guldberg. Også de er tilflyttere fra København siden 2009 og 2014 med bopæl henholdsvis på Grevens Træer og Norbrinken. Butikkens navn er »Guldberg & Gaul«, hvor der bydes på indiske varer og indisk thai-te, der er kogt på mælk og tilsat krydderier. Hertil afslapning og nydelse af udstillet glas- og billedkunst og indiske klædningsstykker i høj kvalitet. Der er priskilte, og der mindes om, at kvalitet koster!

- Det er meningen, at man bare skal komme ind og ose og nyde det - gerne med en fælles glæde og fascination over den indiske mentalitet, der er båret af stor ydmyghed, siger Birte Levring. De indiske varer til butikken i Korsør kommer fra en tekstilforretning i Bikaner, der ligger i regionen Rajastan i det nordvestlige Indien grænsende op til Pakistan. Den forretning er Lis Guldberg blevet kompagnon i.

De tre kvinder har netop gennemført en oplevelses-rejse til Indien.

Der åbnes første gang lørdag den 22. april fra kl. 12 - 16, hvor alle er velkomne og bydes på både vådt og tørt.

Herefter vil åbningstiderne være mandage og fredage fra kl. 13 - 17.30 og lørdag fra kl. 10 -14. Hen over sommeren kan der være fleksible åbningstider. Adressen er Algade 30 A.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk