24. januar 2019
48-årige Inge Mikkonen er indehaver af Hjerteblomst på Torvet. Håndværkere og hverdage har indflydelse på, hvor stort salget af blomster er på valentinsdag. Foto: Helge Wedel
48-årige Inge Mikkonen er indehaver af Hjerteblomst på Torvet. Håndværkere og hverdage har indflydelse på, hvor stort salget af blomster er på valentinsdag. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I dag er Ikke den største blomsterdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I dag er Ikke den største blomsterdag
Slagelse - 14. februar 2018 kl. 17:06
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg har simpelthen så travlt, så pænt nej tak!

Sjællandske får i første omgang en »kurv« hos indehaveren af Hjerteblomst på Torvet i Korsør 48-årige Inge Mikkonen, der åbnede butikken den 1. marts 2014.

Dagen i dag onsdag var derfor hendes fjerde valentinsdag som blomstersælger. Ved at love blot nogle få spørgsmål, så får vi den travle butiksindehaver med bopæl i Svenstrup og oprindeligt fra Skælskør i tale.

- Er det årets største blomsterdag?

- Nej, slet ikke, men den vokser sig stille og roligt større. Mors dag er den absolut største. Og så følger julen, hvorefter valentinsdag nærmer sig, siger Inge Mikkonen.

I butikken konkluderes det hurtigt, at det er bedst for blomstersalget, når valentinsdag falder på en hverdag. Forklaringen er håndværkere!

- Jo, de er rigtig gode til at drille hinanden, hvis de har glemt at give kæresten eller konen blomster på valentinsdag, så vi kan klart mærke, når det er en hverdag, siger Inge Mikkonen, inden hun skynder sig tilbage for at binde flere buketter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk