30. september 2020
Rapport fra Socialtilsyn Øst er stadig under udarbejdelse, fortæller tilsynschef. Derfor foretages der ingen nye visitationer til Holmegaardshuset i Fensmark.
Rapport fra Socialtilsyn Øst er stadig under udarbejdelse, fortæller tilsynschef. Derfor foretages der ingen nye visitationer til Holmegaardshuset i Fensmark.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hverken Slagelse eller Næstved sender borgere til udskældt opholdssted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hverken Slagelse eller Næstved sender borgere til udskældt opholdssted
Opdateret 02. januar 2017 kl. 12:57
Slagelse - 02. januar 2017 kl. 12:00
Af Carsten Lysdal

Tilsynsrapport fra Socialtilsyn Øst lader vente på sig. Derfor er Slagelse Kommunes visitationer af børn til opholdsstedet Holmegaardshuset i Fensmark stadig sat på pause, efter at der er blevet rettet en ram kritik af forholdene.

arrow Læs også: Familier raser over opholdssted

Det skriver Sjællandske.
Tilsynschef Henriette Lindberg vil ikke melde nogen eksakt dato ud, men kan i hvert fald bekræfte, at det først bliver senere i år, at rapporten - der tager udgangspunkt i et tilsynsbesøg i november - ligger klar.

- Vi er i proces og arbejder, som vi nu skal arbejde. Jeg kan ikke sige noget om, hvornår rapporten ventes færdig. Den er i hvert fald ikke klar endnu, siger tilsynschefen.

Slagelse Kommune har brugt knap 13 millioner kroner og haft i alt 60 sager på opholdsstedet de seneste to år. Det være sig i forhold til praktisk pædagogisk støtte, familiebehandling, mor/barn-anbringelser og anbringelser af børn og unge.

Der foretages dog ingen visitationer for tiden - heller ikke fra Næstved Kommunes side, lyder det fra Per B. Christensen, børne- og kulturdirektør, som dog påpeger, at man ikke - som man har gjort i Slagelse - aktivt har sat samarbejdet på pause.

- Vi har ikke haft nogen børn på institutionen siden i sommer og har heller ikke nogen aktuelle planer om at anbringe børn der. Problemstillingen er derfor ikke aktuel, siger Per B. Christensen.

arrow Psykolog kritiserer rapport der fik fjernet Anitas børn
01. december 2018 kl. 05:00 Opdateret: kl. 10:42
arrow Udsat for kritik: Nu genoptager kommune samarbejdet
06. februar 2017 kl. 07:30 Opdateret: kl. 20:54
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk