16. juni 2021
Om alt går vel kan Hotel Lillevang senere i år vende tilbage til tiden før corona ødelagde omsætningen.
gallery icon

Se billedserie

Om alt går vel kan Hotel Lillevang senere i år vende tilbage til tiden før corona ødelagde omsætningen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotel søges genoplivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Hotel søges genoplivet

Ejer af hotel har planer om at »genoplive« Hotel Lillevang i Slagelse til tiden før corona.

Slagelse - 08. juni 2021 kl. 06:45
Af Kim Brandt

- Indtil nu har vi ikke fundet den eller de rette, men vi leder fortsat, siger direktør Bjarne Nielsen, Bojani. Han henviser til en annonce, han for nylig har indrykket i avisen:

»Restauratør til smukt hotel - pt fuldt udlejet. Forpagter søges til 29 dobbeltværelse alle med nyt bad og toilet og tilhørende 2 restauranter og 2 selskabslokaler. Stor chance for initiativrig branchekendt M/K'er. Også mulighed for restaurant- og hotelkæde. Eller som investering inklusiv campingplads, minigolf og legeplads. I alt 10.000 m2.«

Og det drejer sig naturligvis om Hotel Lillevang på Jyllandsvej, hvor den tidligere forpagter Jens Würtz sidste år måtte kaste håndklædet i ringen, da corona-restriktioner gjorde det umuligt for ham at skabe en rentabel forretning på stedet. Han indgav en konkursbegæring i alutningen af september, og herefter lukkede hotellet og de to tilhørende restauranter.

Arbejdere rykkede ind

Bjarne Nielsen oplyste tidligere i år, at han havde udlejet det meste af hotellet til en større gruppe af de folk, som lige nu arbejder med at anlægge den store gasledning »Baltic Pipe«.

Lige nu ligger det arbejde dog stille på grund af bekymringer fra flere naturforeninger i forhold til, hvilke miljømæssige konsekvenser ledningen vil have.

- Ifølge aftalen skal arbejderne bo på hotellet indtil 1. august. Men om den nye situation vil forlænge opholdet, ved jeg endnu ikke, siger direktøren.

Tror på fremtiden

Under alle omstændigheder vil direktøren gerne have en forpagter, som kan drive stedet videre - også efter Baltic Pipe-arbejderne har forladt hotellet.

- Faktisk vil jeg gerne have hotellet tilbage i samme form som i tiden før corona. Altså hvor også Restaurant Thorkild igen har åbent for alle, siger han.

Som bekendt er flere og flere corona-restriktioner lempet de seneste uger, og det er en medvirkende årsag til, at direktøren igen er begyndt at tro på, at hotellet og restauranten atter kan komme op i omdrejninger.

Det kræver dog i første omgang, at han kan finde det rette personale til opgaven.

- Ja, vi leder med lys og lygte lige nu, og jeg skal nok give en melding, når det falder på plads, lover direktøren.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk