22. januar 2019
Tidligere Slagelse-borgmester Stén Knuth (V) kan godt berede sig på en folketingsvalgkamp. Han bliver efter alt at dømme Venstre-kandidat i Holbæk, når det formelle opstillingsmøde finder sted den 7. maj.
Tidligere Slagelse-borgmester Stén Knuth (V) kan godt berede sig på en folketingsvalgkamp. Han bliver efter alt at dømme Venstre-kandidat i Holbæk, når det formelle opstillingsmøde finder sted den 7. maj.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-kreds peger på Knuth til Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-kreds peger på Knuth til Folketinget
Opdateret 19. april 2018 kl. 21:27
Slagelse - 19. april 2018 kl. 21:20
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Benedikte Ask Skotte forleden officielt trak sig fra sit Venstre-kandidatur til Folketinget på grund af sygdom, blev posten i Holbæk Kommune ledig. Imidlertid blot for en stund.

Torsdag aften blev det annonceret, at tidligere Slagelse-borgmester Stén Knuth (V) efter alt at dømme udpeges som kandidat. Det sker formelt set på et opstillingsmøde den 7. maj, som dog forventes at være en såkaldt formssag.

I partiets kredsbestyrelse i Holbæk er der nemlig en så bred enighed, som den er mulig. Det samme er tilfældet i vælgerforeningen og byrådsgruppen, som forleden rettede tommelfingrene opad.

Efter et »nej tak« fra tidligere Holbæk-borgmester Søren Kjærsgaards (V) side, som i kølvandet på valget måtte afgive borgmesterkæden til socialdemokraten Christina Krzyrosiak Hansen, bliver det derfor tilsyneladende Stén Knuth, der kan trække i kandidattrøjen.

- Jeg er enormt beæret og stolt over at være blevet spurgt. Jeg er glad for, at de har fået øje på mig, og jeg mener også, at jeg kan bidrage med meget – ikke mindst en politisk erfaring, siger Stén Knuth (V), som ligesom partikollegaen Søren Kjærsgaard også måtte se sig slået af en socialdemokrat ved kommunalvalget.

Læs mere i Sjællandske og Nordvestnyt fredag

arrow Læs også: Snart folketingskandidat: - Jeg er enormt beæret og stolt

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk