25. august 2019
Kravlenisserne blev delt ud til de julehandlende  ved Østerbro-indgangen til Vestsjællandscentret af de tidligere hjemløse Carsten Larsen, (til højre med nissehus),  Helle K. Madsen og Sanne Moes. Foto: Arne Svendsen
Kravlenisserne blev delt ud til de julehandlende ved Østerbro-indgangen til Vestsjællandscentret af de tidligere hjemløse Carsten Larsen, (til højre med nissehus), Helle K. Madsen og Sanne Moes. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemløse glade for to nye nød-overnatningspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemløse glade for to nye nød-overnatningspladser
Opdateret 09. december 2018 kl. 23:06
Slagelse - 08. december 2018 kl. 18:09
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en sejr, at der fra 1. december er åbnet to nødovernatningspladser på Toften her i vinter. Det er virkelig positivt, at man lyttede til os hjemløse og tog os med på råd.

Det siger Ann Mandrup Møller fra de hjemløses landsorganisation, SAND, Nordvestsjællands-afdelingen, i forbindelse med at organisationen lørdag satte fokus på hjemløses situation.

Det skete ved at dele »hjemløse kravlenisser« ud til de julehandlende i Slagelse. Med teksten »Hvad vil du helst ha´? Et hjem uden jul eller jul uden et hjem?«

Med håb om at kunne skaffe disse nisser tag over hovedet i Slagelse.

Ann Mandrup Møller tilføjer dog, at hun mener de to nødovernatningspladser skal være der året rundt, fordi der er et behov.

- Der er ingen tegn på, at der bliver færre hjemløse, hverken på landsplan eller i Slagelse, siger Ann Mandrup Møller.

Kravlenisserne blev delt ud af Carsten Larsen, Helle K. Madsen og Sanne Moes, der alle tre tidligere har været hjemløse.

- Jeg har kun haft bolig i et år. Før den tid boede jeg et år og ti måneder på Toften, fortæller Hanne Moes.

Hun oplyser, at der i øjeblikket er 144 hjemløse i Slagelse Kommune.

På grund af de mange hjemløse har man i det lokale SAND-udvalg arbejdet hårdt på, at der igen kunne blive oprettet vinter-nødpladser på Toften, sådan som det tidligere har været tilfældet, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SAND.

- Det er nu lykkedes, blandt andet gennem et godt samarbejde med Christopher Trung (V) fra Slagelse Byråd, hedder det i meddelelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk