17. januar 2021
De fem Collect Shops er blandt de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks

største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.
De fem Collect Shops er blandt de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her åbner PostNord fem nye udleveringssteder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her åbner PostNord fem nye udleveringssteder
Slagelse - 21. maj 2019 kl. 13:36

De seneste uger er det myldret frem med nye udleveringssteder i Slagelse og Korsør, der gør det nemmere at modtage PostNord-pakkerne fra den stigende

nethandel. Og nu er der fem nye »Collect Shops« i og omkring Slagelse og Skælskør på vej.

Denne gang hos Min Købmand ved Næsby Strand, Min Købmand ved Stillinge Strand, TopGrej på Kalundborgvej 88 i Slagelse, Sct. Michaels Kiosk på Rosengade 11b i Slagelse og Kaiza Brugskunst på Nytorv i Skælskør.

- Med de nye Collect Shops får vores kunder i Slagelse- og Skælskør-området endnu flere valgmuligheder, når de handler online og selv vil hente deres pakker. De 12

åbninger i Slagelse Kommune den seneste tid er vigtige skridt mod at øge tilgængeligheden og gøre hverdagen lettere for de mange pakkemodtagere, siger Lenette Ludvigsen, distriktschef i PostNord.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i butikkernes normale åbningstid.

De nye Collect Shops i Næsby Strand og Stillinge Strand åbner 23. maj, mens dørene åbnes hos TopGrej, Sct. Michaels Kiosk og Kaiza Brugskunst den 29. maj.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk