18. oktober 2019
- Vi kunne da godt bruge noget mere anerkendelse fra kommunens side og noget mere hal-tid, siger Slagelse Håndboldklubs formand Lotte Albæk, der her ses sammen med sin forgænger Thomas Jensen tilbage i 2015. Foto: Slagelse Håndboldklub
gallery icon

Se billedserie

- Vi kunne da godt bruge noget mere anerkendelse fra kommunens side og noget mere hal-tid, siger Slagelse Håndboldklubs formand Lotte Albæk, der her ses sammen med sin forgænger Thomas Jensen tilbage i 2015. Foto: Slagelse Håndboldklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndboldklub får pris trods svære forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldklub får pris trods svære forhold
Slagelse - 14. maj 2019 kl. 08:48
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er utrolig stolte. Det er en stor dag for Slagelse Håndboldklub.

Det siger Lotte Albæk, bestyrelsesformand i håndboldklubben.

Anledningen er, at klubben på repræsentantskabsmødet i Idrættens Hus forleden blev kåret til årets ungehåndboldforening i Håndbold Region Øst 2019.

Lotte Albæk siger videre, at hun ikke mindst er stolt af titlen, fordi klubben ifølge hende bestemt ikke har optimale betingelser for at drive en forening af denne størrelse.

- Vi mangler i den grad halkapacitet, og det er ikke os, der bliver fremhævet, når kommunen afvikler arrangementet Slagelse Guld. Hvilket jo nok skyldes, at vi har at gøre med en sport, hvor vi ikke umiddelbart har mulighed for at blive danske mestre. Men vi kunne da godt bruge noget mere anerkendelse fra kommunens side, siger Lotte Albæk.

Der blandt andet nævner, at klubbens yngste spillere, der spillere turneringskampe på en bane af halv størrelse, ikke har mulighed for at træne på en sådan bane.

Der er flere årsager til, at Slagelse blev valgt.

Blandt andet at klubben år efter år har medlemstilgang.

Det spiller også ind, at man har en synlig poltik om det at »fiske« spillere.

- Vi ønsker ikke for eksempel at snuppe de to bedste spillere fra en anden klub, hvis det så betyder, at denne klub ikke længere kan stille hold. Vi har også den holdning, at spillere ikke skal skifte til os, før de er så gamle, at de selv kan køre hertil i bil, siger Lotte Albæk.

Med prisen følger Håndbold Region Øst relaterede produkter, som Lotte Albæk gætter på er kurser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk