22. marts 2019
Der har været pæn interesse for at leje den tidligere Irma-butik, men ejerne valgte Mission Afrika, oplyser erhvervsmægler Ebbe Larsen fra Nybolig Erhverv Jørgen Klode, der her kan ønske genbrugsbutikkens leder, Knud Lindhardsen, tillykke med lejemålet. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Der har været pæn interesse for at leje den tidligere Irma-butik, men ejerne valgte Mission Afrika, oplyser erhvervsmægler Ebbe Larsen fra Nybolig Erhverv Jørgen Klode, der her kan ønske genbrugsbutikkens leder, Knud Lindhardsen, tillykke med lejemålet. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsbutik i Irma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsbutik i Irma
Slagelse - 21. juni 2018 kl. 07:30
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 1. september kan man gå i genbrugsbutik i begge ender af Stenstuegade mellem Rosengade og Korsgade.

Mission Afrikas genbrugsbutik, der i dag er placeret i Korsgade tættest på Bredegade, rykker nemlig fra den dato ind i den tidligere Irma-butik, som ligger blot omkring 50 meter længere nede af Korsgade i retning mod Løvegade. I forvejen er Røde Kors placeret i den anden ende af Stenstuegade.

- Vi får en langt bedre placering her, hvor der kommer flere mennesker forbi. Samtidig får vore kunder bedre muligheder for at parkere tæt på butikken, siger Knud Lindhardsen, leder af Mission Afrikas genbrugsbutik.

Butikken er på omkring 750 kvadratmeter, og det er ganske vist mindre end det areal på 1100 kvadratmeter man råder over i dag.

- Men en del af vores nuværende areal er placeret i kælderen, og det er en stor fordel for os, at det hele kan samles i et plan, siger Lindhardsen.

Erhvervsmægler Ebbe Larsen fra Nybolig Erhverv oplyser, at der har været en del interesse for at overtage lejemålet.

Efter hvad Sjællandske erfarer har både en tøjbutik og en bager været inde i billedet.

- Ejerne har dog valgt lejeren ud fra, at der er tale om et godt formål, ligesom det har spillet ind, at der er udsigt til et langvarigt lejemål. Lejemål for genbrugsbutikker ligger i gennemsnit på omkring 12 år, siger Ebbe Larsen.

Der oplyser, at ejerne af ejendommen i øvrigt er hans gamle chef Jørgen Klode og Torben Hjorth, kendt lokal erhvervsmand.

Ebbe Larsen oplyser også, at de lokaler Mission Afrika forlader, skal bygges om til både erhvervslejemål og boliger.

- Lokalet nærmest HIFi-butikken skal dog helt sikkert lejes ud til erhverv. En mulighed kunne være en form for café. En del af de øvrige lokaler skal måske bygges om til boliger. Det har ejerne endnu ikke taget stilling til, siger Ebbe Larsen.

Knud Lindhardsen siger, at genbrugsbutikken i øjeblikket lider under, at ejendommen er under ombygning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk