6. april 2020
Uddeler Frank Pedersen med lågen fra det opbrudte stålbur, hvorfra der er mellem klokken 22 og 23 søndag aften stjålet gas og flasker for omkring 20.000 kroner. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Uddeler Frank Pedersen med lågen fra det opbrudte stålbur, hvorfra der er mellem klokken 22 og 23 søndag aften stjålet gas og flasker for omkring 20.000 kroner. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gas for 20.000 kr. stjålet - tyv filmet uden maske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gas for 20.000 kr. stjålet - tyv filmet uden maske

SuperBrugsen har fået stjålet 20 gasflasker. Kamera sprayet til, men en tyv blev filmet, inden han maskerede sig.

Slagelse - 25. februar 2020 kl. 07:55
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20 flasker af mærket Kosangas Light på fem eller ti kilo blev søndag aften mellem klokken 22 og 23 stjålet fra SuperBrugsens overdækning ved siden af butikken. Her er et stålbur med flaskerne brudt op. Den samlede værdi er ifølge brugsens uddeler Frank Pedersen knap 20.000 kroner inklusiv værdien af flaskerne.

- Vi kender gerningstidspunktet, fordi en af tyvene lidt efter klokken 22 er fanget på vores videoovervågning. Billederne har vi overdraget til politiet, siger Frank Pedersen.

Han fortæller, at den pågældende tyv ikke har tænkt sig særlig godt om i forhold til at undgå overvågningskameraet.

- På videoen ses meget tydeligt ansigtet af en yngre mand med lys hud, som prøver at få låget af en spraydåse, hvilket ikke lykkes for ham i første omgang, siger Frank Pedersen.

Tilbage med elefanthue

Han tilføjer, at videofilmen lidt senere viser den samme mand vende tilbage. Nu iført elefanthue, som dækker ansigtet, ligesom låget er taget af spraydåsen, hvis grå maling sekunder senere sprøjtes på kameraet, så billedet forsvinder. Også en lampe bliver sprayet til, så der er arbejdsro og mørke til at bryde ind og fjerne gasflaskerne. Formentlig er en bil brugt til at køre dem væk i.

Frank Pedersen opfordrer til, at man kontakter politiet, hvis man tilbydes billige gasflasker af mærket Kosangas Light.

Nye ejere snart i et år

Til maj er det et år siden, at Coop skilte sig af med SuperBrugsen i Korsør, som de åbnede i 2012. I stedet blev butikken overtaget af Korsør Detail A/S, som er dannet af de fire selvstændige brugsforeninger i Asnæs, Fredensborg, Sorø og Store Heddinge. Og samtidig tiltrådte uddeler Frank Pedersen, der kom fra en stilling som uddeler i SuperBrugsen Ubby.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk