21. november 2018
Blomstergården søger frivillige julehjælpere, der kan være med til at skabe en hyggelig jul på plejecentret. Pressefoto
Blomstergården søger frivillige julehjælpere, der kan være med til at skabe en hyggelig jul på plejecentret. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige julehjælpere giver ældre en mindeværdig jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige julehjælpere giver ældre en mindeværdig jul
Slagelse - 13. november 2017 kl. 10:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julen er traditionernes tid, men det er ikke alle, som følger traditionerne. Plejecenter Blomstergården i Slagelse har nemlig besluttet at prøve noget nyt i år. For at give borgerne så hyggelig og mindeværdig en jul som muligt søger Blomstergården frivillige julehjælpere, som kan være med til at sikre den helt rigtige julestemning i løbet af december og hjælpe med at holde juleaften og julefrokost.

- Vi vil selvfølgelig gerne give vores borgere en hyggelig og mindeværdig juleaften. Derfor håber vi, at frivillige julehjælpere vil være med til at skabe hyggelige rammer gennem hele december f.eks. ved at synge julesange, klippe julepynt, lave julebag og konfekt. På den måde kommer julehjælperne også til at lære både borgerne og personalet at kende, inden alle mødes selve juleaften og til en hyggelig julefrokost 2. juledag, hvor borgerne har mulighed for at have en gæst eller pårørende med. Så der venter både borgerne, men selvfølgelig også julehjælperne en rigtig hyggelig december på Blomstergården, siger konstitueret centerleder Jane Kaae.

Kan man ikke deltage både juleaften og 2. juledag, er man selvfølgelig velkommen til kun at deltage og hjælpe den ene af dagene.

Blomstergården holder informationsmøde for alle interesserede julehjælpere den 22. november klokken 14 til 15.30, og man kan tilmelde sig mødet på tlf. 58 57 43 61 eller jamek@slagelse.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk