17. januar 2018
Erhvervsservicechef Per B. Madsen og Pia Larsen, CarePartner, deler opfattelsen af, at flere lokale virksomheder har fået mod på eksport. Foto: PR
Erhvervsservicechef Per B. Madsen og Pia Larsen, CarePartner, deler opfattelsen af, at flere lokale virksomheder har fået mod på eksport. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere lokale satser internationalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere lokale satser internationalt
Slagelse - 12. oktober 2017 kl. 07:59
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Virksomheden CarePartner, der siden 2012 har solgt hjælpemidler til sundhedssektoren og private, satser nu internationalt på at få sine innovative produkter ud til Skandinavien, hvor det i første omgang bliver Norge og Sverige, der får mulighed for at købe produkter fra Slagelse-virksomheden.

- Tiden er den rette nu. Vi føler, at vores produktportefølje er så stærk nu, at det giver mening at kaste sig ud på det internationale marked, siger Pia Larsen, direktør i CarePartner.

I første omgang er det et nyt produkt, Contiform, der hjælper kvinder, der lider af stress-inkontinens, som vækker interesse hos CarePartners skandinaviske samarbejdspartnere.

- Vi har netop fået rettigheder til at sælge Contiform til de skandinaviske lande. Der er allerede bestilt et stort antal startsæt til et norsk hospital, siger Pia Larsen til Sjællandske.

CarePartner tæller i dag seks medarbejdere, og ifølge erhvervsservicechef Per B. Madsen, Slagelse Erhvervscenter, er virksomhedens skridt blot et eksempel på, at modet og eventyrlysten blandt lokale virksomheder er vokset i takt med, at hjulene i det hele taget drejer hurtigere.

Modet smitter

- Flere og flere virksomheder har fået troen på eksportsucces, og kigger derfor ud over landets grænser, når der skal afsøges nye markeder. Og virksomhedernes søgen ud over landets grænser ligger helt i tråd med den erhvervspolitik, man i Slagelse Kommune har arbejdet efter i mange år, siger Per B. Madsen, og fortsætter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk