29. oktober 2020
Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere knallertbøller standset - andre skred fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere knallertbøller standset - andre skred fra politiet
Slagelse - 17. september 2020 kl. 11:52

I det forgangne døgn er politiet rundt om i kredsen stødt på en flere knallerter, der ikke helt overholdt færdselslovgivningen.

Klokken 15.20 kom en 16-årig dreng kørende ad Holbækvej i Slagelse på en knallert, der blev målt til at kunne køre noget hurtigere end tilladt.

Fem minutter efter kom endnu en 16-årig dreng kørende på knallert ad Thorvaldsensvej i Slagelse, som også havde en alt for hurtig knallert. De blev begge sigtet efter færdselsloven.

Senere samme dag kørte en hætteklædt knallertfører fra en politipatrulje, efter at han blev forsøgt stanset ved Mariendals Allé.

Herefter gik det over stok og sten ad Sankt Knudsgade, over rundkørslen og ned ad Sankt Pedersgade, hvor ordensmagten med blå blink ihærdigt forsøgte at få den ræsende knallertfører til at stoppe - uden held.

Klokken 16.45 kom så en 15-årig dreng kørende på knallert ad Dybkær i Tranderup ved Skælskør, da han blev standset af en politipatrulje.

Betjentene mistænkte ham for at være påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og taget med for at få taget en blodprøve.

Det viste sig desuden, at den 15-åriges knallert var ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt og da det var anden gang, at politiet havde standset ham, blev hans knallert beslaglagt.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk